Hvordan å holde en bobil varme om vinteren

November 21

Hvordan å holde en bobil varme om vinteren

Mens det er unik farer forbundet med eie en bobil, presenterer vinter vanligvis flest problemer. De fleste bobiler er dårlig isolert, og noen kan selv mangle isolasjon helt. Det er derfor det er så viktig for mobile hjem eiere å winterize sine hjem. Ikke bare vil dette hjelpe spare penger på strømregningen, men det kan også redde livet ditt i løpet av neste store snøstorm eller whiteout.

Instruksjoner

•Bruk et silikonbasert caulk å forsegle alle åpne hullene eller hull i yttervegger mobile hjemme. Dette omfatter områdene rundt dører, Vinduer, ventiler, rør og ledninger. Dette er best gjøres om sommeren eller høsten når temperaturene er fortsatt varm, men fuger bør undersøkes før vinteren for å sikre at det er fremdeles holder.

•Bruk vær stripping rundt alle utenfor dører og Vinduer. Dette er ganske billig og enkelt for nesten alle kan installere. Brikkene kan vanligvis bli kuttet ned for å matche den nøyaktige størrelsen du trenger.

•Sett storm windows på alle skjermen dører. Mange utenfor skjermen dører inkluderer både et skjermvindu for de varme månedene og en solid storm vinduet for vinteren. Har til riktig vindu på din mobile hjem skjermen døren er avgjørende for riktig winterization hjemme.

•Wrap vann rør med standard rør isolasjon. Dette vil forhindre din vannrør fra fryser, som kan muligens føre til brast rør. Innpakning rørene dine med flere lag av avisen fungerer også.

•Kontroller lister rundt bunnen av din bobil. Kontroller at det ikke er hull mellom paneler og erstatte noen som er ødelagt. Kontroller at alle av dem er sikre og sted, men husk at det bør være noen rom igjen for bevegelse i snø og vind.

•Bruk plastfolie å dekke vinduene på innsiden. Selv om windows er helt lukket, forseglet, og har riktig weather-stripping på plass, er dekke dem med et ark av plast en god måte å redusere regningen din varme om vinteren.