Hvordan å henge vegetabilske plantasjeeiere

June 28

Mange grønnsaker er velegnet for hengende kurver, fra dverg tomat og pepper anlegg til jordbær og urter. Bruker hengende kurver kan du vokse disse edibles i områder med begrenset plass, for eksempel en balkong eller terrasse. Kjøpe vegetabilsk hybrider som opprettes for beholder hager og hengende kurver å sikre en vellykket hage. Rett vegetabilsk variasjonen er bare en del av ligningen, skjønt. Du må henge vegetabilske plantasjeeiere riktig for å gi alt de trenger til trives.

Instruksjoner

•Kontroller bunnen av din hengende plantasjeeiere for drenering hull. Bore fire 1/2-tommers hull i bunnen av hver planter hvis det er ingen predrilled hull.

•Fyll planter med en kvalitet potting blanding til innen 2 inches av felgen. Bruke noen godt drenering potting blanding eller lage din egen ved å kombinere 1 del torv moss, 1 del sand og 1 del kompost.

•Fjern den vegetabilske seedlings fra deres barnehage potter. Forstå frøplante rundt stammen nær overflaten i en hånd. Trekk potten av rot ballen med den andre hånden.

•Plant frøplante i hengende planter for samme dybde det var på i barnehage potten. Hvis plante tomater, plant frøplante 1 til 2 inches dypere. Lage et hull i jord som dypt som røttene og litt bredere. Angi roten ballen i hullet, deretter etterfylle jord rundt røttene. Plante et enkelt dverg utvalg i en 12-tommers planter; plante to til tre planter hvis de er avlet spesielt for hengende kurver.

•Et jord igjen for å sikre at det er jevnt fuktig. Spre et 1-tommers lag bark mulch på jorden for å bevare fuktighet.

•Velg et område for hengende kurven som mottar åtte eller flere timer med sollys om dagen. Bore et hull litt mindre enn hengende kroken i en tverrbjelken eller stud. Skru kroken inn i boret hull, og dra for å sikre at det godt festet.

Støttet bunnen av planter i den ene hånden mens du holder planter og henger i den andre hånden. Skli hengeren over kroken, så sakte slippe planter så det henger med minimale forstyrrelser til anlegget.

•Et hengende planter daglig, som beholdere tørke ut fort. Vann to ganger i uken med en løsning av 1 oz med 20-20-20 flytende gjødsel blandet med 5 gallon vann.

Tips og advarsler

  • Du kan blande i slow-release gjødsel granulater med jord i stedet for flytende gjødsel. Deretter vil planter kreve gjødsling bare hver 1 til 2 måneder.
  • Henge plantasjeeiere lav nok så anlegget har plass til å vokse. Installere små påler eller plante støtter, ellers frukt kan skli fra vinrankene og flekken patio.