Hvordan å henge et dusjforheng slik at vann ikke rømme

June 24

Hvordan å henge et dusjforheng slik at vann ikke rømme

Hvis hjemmet har et badekar med dusj finner du du har problemer med å holde vannet der det hører hjemme. Det er viktig å henge et dusjforheng riktig for å unngå vannskader til gulvet og forfengelighet og avverge mold eller mugg. Vann på en flis eller laminat gulv kan også forårsake skader hvis en person skulle slip og fall.

Instruksjoner

•Sett kroker dusjforheng og liner ved hjelp av hullene gitt øverst. Hvis de er typen som snapper lukket ikke lukke dem ennå.

•Hang din trekkstangen over kanten av dusj veggen. Pass på at det henger jevnt. Du bør også henge den høyere enn dusjhode, slik at vann ikke flykte fra toppen av teppet.

•Sett dusjforheng til stangen og hvis du har kjøpt kroker som lukker sørge for at de er stengt. Standard lengde for dusjforheng er 72 inches, så de henger helt til gulvet i badekaret.

•Teach alle i husholdningen ordne dusjforheng riktig for å unngå vannlekkasje. Duken hører på innsiden av badekaret. Pass på at den tegnes tett ved siden av badekaret. Hvis du har kjøpt en liner med sugekopper følge dem flis veggene i dusjen. Den dekorative utenfor dusjforheng forblir på utsiden. Dette hindrer vann fra overføring og dryppende i gulvet. Hvis du har kjøpt en klut gardin det vil også holde den fra å bli mildewed