Hvordan å henge en badet båsen døren

May 26

Badet båsen dører kan være vanskelig installasjon prosjekter. Fordi de er vanligvis brukt kommersielt i offentlige bad, er de bygget for hyppig bruk og misbruk. Ligner på en vanlig, bad dør, med bunnen tredje kuttet av, de er, for noen vanskelig å håndtere og justert riktig. Doble lag hengsel oppsettet kan legge forverring hvis du ikke er kjent med seg. Etter noen installasjonstrinnene kan gjøre arbeide med dem enklere.

Instruksjoner

•Bruk en kvart tomme borekronen og bore topp hullet for toppen hengslene på 13¼ inches fra toppen av pilasteren. (Pilasteren er rektangulære kolonnen som stikker ut fra veggen av omtrent en tredjedel av sin bredde, som døren blir knyttet til.) Nøye mål ned 1½ inches fra toppen hullet du bare boret. Juster bore nøyaktig under det siste knapphullet. Kontroller at de er justert for å matche hullene i hengselet og bore nederste hull for topphengsel.

•Measure ned 68 inches fra toppen av pilasteren og bore topp hull for bunnen hengselet akkurat som trinn 1. Fest og sikre øvre pilasteren hengslene med to gjennom bolter og runde toppen/fat muttere. Inn nederst i topphengsel foringen.

•Installer gjennom bolter å holde lavere pilasteren hengsler akkurat som du gjorde i trinn 2 for topphengsel. Løft døren på plass mot bunnen hengslet. Se at døren er i riktig justering med hengsler.

•Trykk ned litt for å sikre at hengslene er samkjørt for å matche døren. Juster øvre pin hullene med topphengsel hullene. Sett inn hengsel pinnen. Tapp det lett med hammer å få det helt.

•Fasten bunnen hengsler med tre åttendedeler-x 1-tommers cap bolter. Justere døren under åpning det i forskjellige vinkler. Kontroller at døren forblir glatt og ikke vingle i forskjellige vinkler. Bruk en fastnøkkel til å stramme bolter og døren på plass.

•Monter døren knotten på døren. Trykke ned den indre delen av låsen. Line opp klinke tannen med indre escutcheon plate. Klem låsen og plate sammen mens skyve i knotten. Sett inn knotten skruene.

Tips og advarsler

  • Sjekk pilasteren hengsel systemet før begynner å installere det for å sikre at delene er alle der.
  • Vær forsiktig ikke å bunnen døren mens du installerer den.