Hvordan å fylle hullene i glassfiber dusj

April 4

Hvordan å fylle hullene i glassfiber dusj

Hull i glassfiber dusjer kan skyldes fjerne skruene som en gang holdt maskinvare eller en dør på plass, men er ikke lenger nødvendig, eller de kan være resultatet av en ulykke. Uansett hvor hullene kom fra, må du fylle dem før du kan fortsette å bruke dusjen. Unnlatelse av å fylle disse hullene vil resultere i vann seeping gjennom dem, som kan føre til mugg eller andre fuktighet problemer på gulvet under dusjen.

Instruksjoner

•Løsne skruene som holder kranen håndtak, innebygd disables spaken og i dusjen renne. Skru dusjhodet og eventuelle vedlegg slanger koblet til den.

•Fjern fuger fra kantene av dusjen ved skraping det bort med verktøyet kniv. Rydde opp alle partikler igjen fra fuger og skrubbe badekaret med en svamp og bad renere.

•Sand dusjen vegger og gulv med 240-korns slipepapir, deretter bruke den første kjemiske i refinishing kit. Skyll kjemiske fra dusjens vegger og gulv med vann og la dusjen tørr.

•Sand i dusjen vegger og gulv igjen med 240-korns slipepapir, deretter bruke utstyrets andre kjemiske og skyll dusj vegger og gulvet med vann. La dusjen tørr igjen, deretter bruke primer redusering til dusj vegger og gulv med en klut.

•Apply filler fra refinishing kit ved hjelp av verktøyet program fra kit, sørge for å fylle hullene i dusjen spesielt slik de står jevnt med overflaten av badekaret. La filler å tørke i 45 minutter, deretter sand dusjen og bruke den primer reducer jevnt på dusj vegger og gulvet med utstyrets søknad verktøyet.

•Bruk malerens tape, maske av veggene grenser dusjen, gulvet, noen trim brikker eller noe annet som ikke er del av glassfiber. Bruk det refinishing kit-maker instruksjonene for å blande epoxy spray pelsen, sørge for å ha en respirator for beskyttelse. Spray epoxy til dusjens vegger og gulv med en komprimert luft sprøyta, vente i minst 30 minutter mellom programmer. Mer enn fire lag med epoxy spray gjelder glassfiber dusjen, og fjerne malerens båndet etter spray har tørket helt.