Hvordan å flytte en hortensia

October 28

Hvordan å flytte en hortensia

Hortensia er både vanlig og botaniske navnet for en solid dekorativ busk som utkonkurrerer mange andre landskap busker og trær. Hortensia som overgrow deres opprinnelige området eller utfører dårlig på grunn av økende forhold kan kreve flytting til et nytt område av landskapet. I motsetning til noen planter, hortensia transplantasjon lett og trives i en rekke steder. Venter på ideelle sesongen og riktig vil forberede planting området hjelpe til med optimal ytelse og promotere år for fortsatt vekst.

Instruksjoner

Finne en ny plassering for din hortensia busk. Velg et område som gir sollys i morgen og skyggen ettermiddagen. Unngå lavtliggende områder der vannet har en tendens til å akkumulere etter en regn.

•Test jord i det nye området. Følgende instruksjonene med testresultatene jord, endre eksisterende jord for å gi en pH mellom 5.0 og 7.0. Oppfordre rosa blomster ved å legge til nok kalkstein å bringe pH til 6.5. Oppfordre blå blomster ved å legge til svovel å bringe jord pH til et nivå mellom 5.0 og 5.5. Ikke alle varianter av hortensia produsere farger som svar på pH-verdier, men.

•Dig opp din hortensia går sovende i vinter, men før bakken fryser. Legg et stykke solid plast eller burlap ved hortensia busk. Grave langt nok ut for å omfatte det meste av rot ballen. Løft hortensia fra jord, fatte roten ballen i stedet for grenene. Angi hortensia i midten av plast eller burlap, trekke opp kantene til encase roten ballen. Transport hortensia til valgte området.

•Dig et hull som er så dypt som hortensia røttene og minst dobbelt så bred. Løft roten ballen av plast eller burlap, plasserer den i midten av forberedt hullet. Innlemme en lik mengde kompost med etterfylle jord. Kaprer denne blandingen rundt kantene av rot ballen, gir jord over hortensia røttene selv med det omkringliggende jorden. Trykk ned løs jord med foten.

•Et transplantert hortensia sakte og dypt nok å suge hele roten ballen. La overflaten jorda tørke ut mellom vanning og stopp vanning når bakken begynner å fryse. Starte vanning igjen i våren, når hortensia viser tegn til ny vekst. Fortsett til vann dypt og ofte nok til å holde jorda rundt røttene litt kjølig og fuktig. Hortensia krever vanligvis ekstra vanning for det første året etter transplantasjonen.