Hvordan å feste et trygt hjem på gulvet

March 2

Hvordan å feste et trygt hjem på gulvet

Bolter ditt trygt til gulvet nesten garanterer at trygt ikke kan flyttes fra denne plasseringen. Mange hjem safer har produsert hull i deres undersiden å tillate dem å være forankret til gulvet. Kontakt ditt trygt produsenten for å bestille en bolt-ned kit laget spesielt for ditt trygt. Hvis ditt trygt ikke har produsert hull, kan du ringe det trygge produsenten for å spørre om du kan bore hull. I noen tilfeller tomrom dette garanti og brudd brann vurdering.

Instruksjoner

•Plasser trygge på gulvet i den nøyaktige plasseringen for bolten det. Angi et nivå på trygg og Juster den etter behov. Åpne safen og løft plass det trygge nederst å avsløre skruehull. Markere skruehull sted på gulvet og flytte det pengeskap side.

•Drill hull gjennom hver bolt hull merking. Hvis gulvet er konkret, bruke litt hammer drill og mur. Hvis gulvet tre, bruk en drill og bor. Størrelsen på bit du bruker, for betong eller tre etasjer, avhenger av størrelsen på bolter fra produsenten.

•Løft opp trygt tilbake på sin permanent plassering. Line opp hull i gulvet med det trygge bolt-hullene. Skyv en tykk skive på hver av bolter. Hvis gulvet er konkret, kommer bolter med en hylse. Hånd-boltene inn ermene og hammer ene ermet i hvert hull.

•Stram bolter i med en drill og bolt kjører litt. Størrelsen på kjøring bit du bruker, avhenger av størrelsen på den bolten hodet. Lukk access-panelet.

Tips og advarsler

  • Å sikre en sikker på et betonggulv gir bedre beskyttelse enn sikre til et tregulv. Hvis du feste den til et tregulv, sett minst ett anker i en bjelke.