Hvordan å designe en kortstokk med benk sitteplasser

August 11

Hvordan å designe en kortstokk med benk sitteplasser

Bygge en kortstokk med benk sitteplasser blader mer gulvplass for andre typer møbler. En kortstokk med stue rundt omkretsen vil romme mer folk, også. Opprette benk sitteplasser som en del av den generelle designen er relativt enkel, siden rekkverket plass funksjonene som rygg området. Denne typen dekk design gjør det mulig å bruke benker som lagringsplass, om ønskelig. Mange alternativer er tilgjengelige, og mange planer krever ikke mye ekstra trelast opprette benk sitteplasser. Sikre utformingen fungerer godt med generelt hus design, men.

Instruksjoner

•Measure tunet plass til dekk. Skisse dimensjoner for dekk gulvet. Bestemme hvordan til dekk fra inne i huset, for eksempel installerer skyve glassdørene fra kjøkkenet. Envision hvordan familie og besøkende kan avslutte dekk i huset rommet, også. Opprette benker rundt hoveddekk design når det er på plass.

•Få huset utvendig. Finne ut dekket gulv og sidespor i forhold til huset. Skisse høyden på dekk fra gulv til bakkenivå på alle sider, sammen med støtte innlegg eller påler du plan å installere under. Overføre disse dimensjonene til millimeterpapir sørge for dekk ser riktig med arkitektur i huset.

•Sketch rekkverk rundt dekk. Tegne sidene skrå utover for å skape en mer romslig følelse på faktiske dekk. Huske på at skråstilt rails må tilby beskyttelse for å holde en sittende person fra tipper inn på tunet. Men hver person plassert langs benker vil ikke bruke rekkverk som en rygg. Utforme rekkverk vinkelrett dekk gulv ønsker du dekk rekkverk å tjene som faktiske rygger for de sitter.

•Få sitter benker rundt én eller flere sider som er konstruert av 2 x 4-tommers boards. Innlemme hengslet kryssfiner seter hvis benker vil doble som oppbevaringsbokser. Planlegg å legge vinyl polstret puter til toppene, hvis du ønsker. Kjøp parasoller i samme farge for en eller to spise tabeller til å opprette et helhetlig utseende med sittende benkene.

•Construct sitter benker ca 24 inches bredt og 24 tommer høye dekk gulv. Bruk rustfrie tre brakettene for å sikre benk sitteplasser til dekk. Planlegge stain benkene å matche alle deler av dekket gulv for et enhetlig utseende. Kontroller at benkene ikke stå ut mye på egenhånd. Opprette dem å blande med det generelle utseendet på dekk.