Hvordan å dekorere en buegang

September 1

En døråpningen er en unik arkitektonisk funksjon hjemme. Kreativ maleri eller sjablongen design kan legge noen krydder og farge buegangens dekorative utseende. I høyre detaljer vil gjøre buegangen skiller seg ut og presentere et elegant portrom å alle rom. Det er flere måter som du kan friske opp en døråpningen.

Instruksjoner

Maling buegangen

•Velg to lyse farger for maling. Man bør være flat vegg maling, den andre semi-gloss. Rengjør området i og rundt døråpningen med såpe og vann og skyll med klart skylle slik at overflaten er klar for fersk maling.

•Plasser blyant i kompass og sett kompass for en bredde av malt grensen (seks inches er en god bredde). Nå skriftlærde en lys blyant linje på begge vegger som arknummer døråpningen. Kontroller blyant linjen er kontinuerlig langs to vegger som er ved siden av døråpningen. Du må holde poenget med kompass mot kanten på innsiden for å Skriv denne linjen, kurven døråpningen og deretter sted poenget med blyant på overflaten av veggen. Deretter Flytt blyanten over overflaten på veggen med metall poenget med kompass som en guide. Prøv å holde avstanden mellom blyant linjen og kanten av døråpningen det samme hele tiden. Du kan gå tilbake over en del av den buede linjen som virker ujevn.

•Within penciled linjene, male både vegger som er ved siden av døråpningen med en heldekkende farge latex flat vegg maling. Bruk en trim maling pensel til å fylle plassen som du beskrevet i trinn 2. Hold både øvre og nedre grensen av området malt pent som mulig.

•Paint den krumme delen over døråpningen med en annen farge for lateks semi glans maling. Velge en farge som kan kompensere eller utfyller området langs de to veggene som du bare malt.

•Ta liten trim maling pensel eller en kunstners pensel til å opprette en smal, mørk linje langs utsiden eller øvre kant av det malt skjærer du opprettet i trinn 3.

Legge sjablong mønstre til døråpningen

•Let maling grundig, så Rengjør området der du vil bruke sjablongen. I dette tilfellet området skissert av Kompass merkene i del 1.

•Skjære sjablongen til et ark med klare, tynne acetate med verktøyet kniv. Du kan plassere en kopi av design på en arbeidsflate, plassere det klart acetat over det ugjennomsiktige bildet og skjære design med skarpe verktøyet kniv. Husk at fullstendige sirkler er umulig og at området du kutte ut blir maling design.

•Wrap bunnen halvparten av bust på en sjablong pensle svært tett med fersk maskeringstape.

•Plasser sjablongen (klart acetate ark) på toppen av døråpningen og knytte den til veggen med noen maskeringstape.

•Bruk sjablong paint eller semi glans latex trim maling for sjablongene. Dukkert penselen lett i sjablong paint og tørk eventuelle overskytende maling av penselen.

•Bruk den ledige hånden å sikre sjablongen holder seg på plass. Deretter pund penselen hardt mot sjablong og veggen, fylle tomme områder av mønsteret med fersk maling. Du bør pund penselen mot veggen vanskelig nok å lage en høy lyd.

•Gå sjablongen til neste lokasjon, være forsiktig med å plassere arket acetate på en fersk anvendt sjablong.

Tips og advarsler

  • Sette sjablonger over en nylig malt overflaten kan være en vanskelig prosess. Det er best å la maling kur for en stund. Det er mange sjablonger tilgjengelig i bøker og tidsskriftartikler på spraye. Spesielt populære er sjablongene brukes i det nittende århundre av store håndverkere. Dette er gjengitt i mange steder. Praksis stenciling på en gammel malt styret først. Latex maling er anbefalt i alle situasjoner.
  • Det er best ikke å bruke en opphavsrettsbeskyttet logo som en sjablong.