Hvordan å bruke Peroxide å rense et kjøkken

May 18

Hvordan å bruke Peroxide å rense et kjøkken

Når kjøkkenet ditt ser spesielt skitten, sotete eller beiset, kan det være fristende å hente ut klor å takle rengjøring jobben. Bleach, men kan være skadelig for deg og din familie fordi det er slik et sterkt kjemisk. Det er også skadelig for miljøet. Stedet for å bruke klor bleke, prøv hydrogenperoksid for å vaske kjøkkenet i stedet. Det kan arbeide for å fjerne de fleste flekker, og det er jord-vennlig og trygt for din familie.

Instruksjoner

•Kontroller etiketten for din hydrogen peroxide nøye. Rens bare med peroxide utvannet til 3 prosent. Noe over 3 prosent kan være etsende og giftige.

•Fyll 3 prosent Hydrogenperoksid direkte på overflater i kjøkkenet trenger desinfisering, som et skjærebrett eller benkeplater. Spre peroxide rundt overflaten med en svamp. Så, la den suge i flere minutter og skyll med vann.

•Fyll en plastboks med 3 prosent Hydrogenperoksid og plassere noen skrubbe børster du bruker på kjøkkenet inne i beholderen for å suge. Dette dreper bakterier og holde børster ren. Du kan lagre børster i denne blandingen.

•Fyll 3 prosent hydrogen peroxide inn i bunnen av kjøkken søppel kan, og la det sitte i flere timer. Skyll ut søppel kan med vann og tørr. Bakterier som akkumuleres i bunnen av søppel kan blir borte.

•Opprett et rengjøringsmiddel inne en sprayflaske fire deler 3 prosent Hydrogenperoksid og en del vann. Spray ned resten av ditt kjøkken overflater og tørk med en ren klut. Dette kan omfatte vask, sil, skap, kjøleskap, fryser, ovn, oppvaskmaskin og jevnt underlag.