Hvordan å bruke et teppe renere & dampbåten

October 14

En tepperengjøringsmaskin og steamer bør brukes på tepper minst en til to ganger per år, og enda mer ofte når du har kjæledyr og små barn i hjemmet. En vanlig støvsuger samler grunnleggende skitt og buildup, men en tepperengjøringsmaskin og steamer også legger en dyp rengjøring og desinfisering element som vil drepe bakterier og fjerne fastsittende rester fra tepper.

Instruksjoner

•Fyll varmtvann og eddik i flytende canister kupé av gulvteppet renset og dampbåten til du nå påfyllingsstreken. Bruk forholdet mellom en kopp eddik per en gallon varmt vann. Eddik gir en grundig rengjøring, desinfisering og deodorizing på teppet.

•Legg en SS. vaskemiddel flytende canister rommet per en gallon varmt vann. Du kan være fristet til å bruke mer som dette virker som en liten mengde vaskemiddel; men er dette den mest effektive forholdet når rengjøring tepper. For mye såpe vil bosette seg i teppet fibrene og etterlate en tykk rester.

•Vri på tepperengjøringsmaskin og dampbåt, og la dampen å begynne emitting fra enheten. Dette vil ta noen minutter.

• Kjør dampbåten over gulvteppet veldig sakte. Du må bruke denne støvsugeren litt annerledes enn en rask kjøring av vakuum, som du må gi tid for damp og rengjøringsmidler å trenge tepper.

•Trekk damprengjøringsutstyr i motsatt retning etter rengjøring første gang. Dette gjør at alle vinkler av det gulvteppet å motta grundig.