Hvordan å bli kvitt en avløpssystem av lilla busker & røtter

April 5

Hvordan å bli kvitt en avløpssystem av lilla busker & røtter

Mange huseiere innser ikke de har røtter i deres kloakknett før det er for sent. Røtter skade tunnelbanesystemet strukturelle og ofte gjøre seg kjent i form av blokkeringer som resulterer i flom. Rå kloakk er alltid svært ubehagelige og det har absolutt ingen plass i hagen din. Trær og busker kan også forårsake skade på kloakk linjer hvis de er plantet for nær til dreneringssystemet. Bli kvitt røtter i kloakksystemet kan være et dyrt og arbeidskrevende prosess, men det er nødvendig.

Instruksjoner

•Anrop profesjonell rørlegger du kan finne din kloakken linjen. Hvis du ser en blokkering i systemet eller en sikkerhetskopi i hagen din, skal problemet være underjordiske. Profesjonell rørleggere har spesielle kameraer som de kjører inne i kloakk røret for å spore den banen og finne kilden til problemet.

Er en profesjonell rørlegger kjøre en kabel maskin gjennom systemet å tømme ut alle problematisk røttene. Bruke profesjonelle tjenester kan være kostbart, men, og noen huseiere kan velge å ta vare på problemet selv.

•Fyll 1/2 kopp av kobber sulfat krystaller, tilgjengelig i hjem og hage butikker, inn i toalettet. Kobber sulfat erodere og spiser gjennom skade røtter. Hvis mulig, bruk denne metoden bare før avreise timene i flere timer for å unngå innånding lukt eller kjemiske gasser.

•Flush flere ganger til ingen spor av krystallene forblir flush 2 til 3 ganger når vannet er helt klart. Du kan ikke merke resultater i flere dager.

•Bytt og reparasjon gamle og ødelagte kloakk linjer så snart som mulig. Alle røtter vil bli tiltrukket kilder vann. Noen lekkasje i linjen vil trekke røtter mot det, skaper mer problemer i fremtiden.

Tips og advarsler

  • Fjerne fornærmende treet kan ikke fjerne alle røttene, så ikke forvent en treet fjerning å løse alle problemene dine kloakk.
  • Ikke bruk metoden kobber sulfat mer enn én eller to ganger i året, som det vil ha en effekt på jorden rundt dreneringssystemet. Store doser av kobber sulfat vil erodere rør.