Hvordan å bleke porselen

March 2

Hvordan å bleke porselen

Gjennom årene, kan kaffe, te, cola, såpe, fargestoffer og en rekke dagligdagse elementer mørkere porselen vasken og gi den en av-gul eller selv brunlig utseende. Det er to måter å bleke vasken--med gammeldags klor eller en mer miljøvennlig tilnærming. Hver er svært effektive i å fjerne porselen flekker og få vasken ser så god som ny. Disse metodene er også effektiv på fugemasse.

Instruksjoner

Klor blekemiddel metode

•Prepare vasken for bleking av ridding det av såpe avskum og oppbygging av rensning den med eddik. Helle eddik på sidene av vasken, la det sitte og tørk den ren med en svamp. Bruk siden scrubber for å ta av noen gjenstridige buildup. Pass på å rense vasken ut grundig fordi blande eddik og blekemidler er farlig.

•Fyll vasken med vann, Legg til 1 kopp klor og la den sitte. Hvis du har problemer med lukten av klor, dempe vasken og bruke en skure pulver i stedet. Pels vasken med skure lime og la den sitte i flere timer.

•Tøm eller skylle ut vasken. Det bør være gnistrende hvit.

Ikke-klor metode

•Rengjør vasken ut med eddik for å befri den av noen såpevann rester eller andre buildup. Bruk en scrubber svamp for å løsne opp gjenstridige flekker, bruke eddik om nødvendig.

•Mix en oksygen bleke produktet med vann og følger instruksjonene på pakken. Nyt et par gamle filler i blandingen og plassere dem på undersiden av vasken.

•La filler i flere timer. Løft fille å sjekk og se hvordan den gjør. Hvis det ikke hvitnet nok til din smak, nytt suge filler og bruke på nytt. Ta ut filler og plassere dem i vask. Skyll ut vasken.