Hvordan å blande stukk

September 1

Hvordan å blande stukk

Stukk er en gammel blanding som er fortsatt populært i dag for eksterne plasseringer. Spesielt i Sør og andre varme klima fortsatt det det dominerende mediet for yttervegger. Gjøre i tynnere grupper, det kan også brukes innendørs. Den økende populariteten til billigere og lettere skum som en dekorativ materiale har noe begrenset etterspørselen etter tyngre og dyrere stukk dekorative arbeidet, men selv skum er belagt med en tynn stukk ferdig strøk før de ble malt.

Instruksjoner

•Gather ingredienser. Selv om det tar flere dager å kurere skikkelig, stivner stukk i omtrent en time. Det er nødvendig å ha alt på hånden i tilstrekkelige mengder før du begynner. Aldri gjøre mer stukk enn kan brukes samtidig.

•Få våt. Alt som kommer i kontakt med stukk bør være våt først. Ikke bare er stukk liggende å overholde metall og plast overflater lett, lime innholdet tendens til å absorbere fuktighet. For å begynne, våte bøtte og miksing verktøy.

•Legg tørre ingrediensene. Hvis bruker en kommersiell mikser, starter maskinen kjører og tom én eller flere poser med stukk bland inn i mikseren. Hvis gjør et mindre beløp i en bøtte eller hjulet barrow, start ved å legge til 1/3 til 1/2 av en 80 pund bag i fuktet bøtte. Legge til to til tre deler fine bygging sand for hver del stukk blanding avhengig av det ønskede grus av.

•Legg vann. Den nøyaktige mengden vann kreves varierer, men for de fleste Utendørsapplikasjoner nok bør legges til å gjøre hele blandingen konsistensen av en tykk pasta. Hvis en spraycrete blir blandet for å coat skum, legge ekstra vann for å lage en tynnere blanding.

•Mix til uniform. Riktig blandet stukk blir jevn i farge og konsistens, som vanligvis tar tre til fem minutter.

Tips og advarsler

  • Mens stukk blanding kan gjøres billig ved å kombinere Portland sement og hydrert kalk, er forberedt stukk blanding rikelig, enkelt og ikke uoverkommelig dyrt. Bruk ren hvit sand, fortrinnsvis oppfyller ASTM C144, som er fri for urenheter hindre skade blandebatteri og skape biter i miksen.
  • Mens ikke spesielt farlig, lime innholdet av stukk kan være en hudirriterende og kan la en tørr, flaky spot hvis tørkes på huden.