Hvor mye koster rommet tomat plante behov?

April 24

Tomater er den vanligste typen grønnsaker dyrket i hager i USA. Tomater er en varm årstid vegetabilsk utsatt for våren og høsten fryser. Det er hundrevis av varianter av tomater med varierende krav.

Avstand

Nok plass til dverg størrelse tomatplanter er ca 12 inches hverandre på rad. Tomatplanter som er knyttet til et spill eller hage espalier trenger 15 å 24 tommene mellom planter. Ubestemte tomatplanter trenger minst 4 fot mellom planter og 5 til 6 fot plass mellom rader, siden disse tomat planter kontinuerlig spre vertikalt og horisontalt.

Dybde

Plant tomat frø ½ tomme dyp innendørs og transplantere ute etter de siste frost. Starter tomatplanter 6 til 10 inches høy er en god størrelse for planting utendørs. Sette starteren planter dypt i jorden, stopper ved det første settet med blader som berører bakken.

Tomat burene

Tomat burene aktiverer gartnere å holde tomatplanter oppreist. Tomat bur må være like høye som den maksimale voksende høyden på en tomatplante. Bestemme tomatplanter vokser skal 3 til 4 fot høy, og ubestemmelig tomatplanter vokser minst 6 fot i høyden.