Hvor mye fluorescerende er nødvendig Per 1000 watt for voksende planter?

May 24

Hvor mye fluorescerende er nødvendig Per 1000 watt for voksende planter?

Planter kan få litt naturen innendørs, men for å sikre frisk og levende houseplants det kan være nødvendig å øke mengden lys anlegget mottar. En enkelt lyspære kanskje ikke nok, spesielt for planter plasseres i områder med ingen naturlig lys. For best resultat, lære å kombinere glødelamper og lysstoffrør lamper.

Prosenter

Planter dyrket innendørs blir sunnere når de utsettes for rett prosenter av lysstoffrør og glødelamper belysning. Forholdet mellom glødende lys fluorescerende bør være rundt tre til 10. Hvis houseplants krever 1000 watt av lys, får nær målet tallet betyr 240 watt skal glødelamper og 800 skal fluorescerende. Den kombinerte verdien er litt høyere enn de ønskede 1000, er dette den nærmeste måten å få det passende balansen av ulike typer lys. Watt er generelt garantert når lysene er plassert ca en fot bort fra målet planter.

Forskjellen i lys former

Forskjellene mellom glødelamper og lysstoffrør lys gjør det viktig å kombinere dem riktig. Glødepærer er varme og kan generere nok varme til å skålde en plante; Når plassert langt nok unna at de ikke vil tørke eller brenne anlegget, vil styrke lyset reduseres drastisk. For å unngå dette, skal fleste lyset fra en fluorescerende pære. Den mest effektive fluorescent lyset er cool white, som ikke bare levere planter med den nødvendige mengden av blått lys, men vil også gi av lys i orange og gul spektrum også. Glødende lys gir av den andre formen for lys som trengs, men en lavere wattstyrke er nødvendig for riktig mengde rødt lys.

Bestemme lys nødvendig

For hver 1000 watt lys ca 800 skal fluorescerende, men lyset ikke trenger å være på hele tider. Ulike typer planter krever ulike mengder av lys, og de anses lav eller middels lett plantene vil trives på mellom 12 og 14 timer med kunstig lys. Plantene som trives i høy eller direkte sollys kan være vanskelig å grow innendørs med bare vokse lysene, og bør utsettes for mellom 16 og 18 timer med kunstig lys. Speil kan plasseres rundt plantene å sikre alle sider av anlegget er like utsatt.

Holde lys nye

Lysrør er ganske billig, men vil sakte visne over tid. For å opprettholde den ønskede effekten, bør lysrør erstattes straks endene av pærene begynner å dimme. Uten riktig vedlikehold, vil styrke lysrør snart begynne å visne.