Hvor mye eddik kan jeg blande med vann å feilfri laminat gulv?

April 10

Laminat gulv kan forbedre utseendet på et rom med utseendet ren, tre korn. Laminatgulvet kan få et ønskelig alternativ til parkett, deres holdbarhet og lett cleanup. Du kan rengjøre laminat gulv med husholdning eddik, så lenge du fortynne eddik med vann.

Blanding med vann

World gulvet dekker Association anbefaler at du mikse mer enn 1 kopp med eddik med 1 gallon av vann. Bland løsningen og bruke den på din laminat bruker en støv mopp, mikrofibermopp eller myk klut. Ikke bruk andre typer slipemidler rengjøring overflate (like en skure pad), fordi det kan ripe laminat. Også prøve ikke for å suge din mopp eller klut før rengjøring, fordi du bare vil vise din laminat til en minimal mengde fuktighet, å forhindre småblødninger og fordreining.

Grunner for fortynning

Laminat er slitesterkt, men den inneholder en syntetisk, dekorative overflate som kan bli skadet over tid hvis utsatt for overdreven kjemikalier og rengjøringsprodukter. Eddik inneholder eddiksyre, en mild syre som kan arbeide underverk i moderasjon, men kan matte fargerike overflaten hvis full styrke. I tillegg bør du aldri bruke noen sterke rengjøringsmidler som blekemiddel og desinfeksjonsmidler, heller bør du bruke en soap-basert vaskemidler eller rengjøringsmidler voks-basert.

Typer eddik

Hvis du vil bruke eddik trygt på din laminat, må du også vurdere hvilken eddik. For å sikre en trygg rengjøring prosedyre, stick med hvit eddik, som inneholder en svært lav eddiksyre konsentrasjon (5 prosent) og er trygt for de fleste hushold renhold operasjoner.

Alternativer til eddik

I stedet for å blande én kopp med eddik med en gallon av vann, kan du også prøve blande 1/2 kopp av ammoniakk med en gallon av vann. Lagre disse typer løsninger for heavy duty rengjøring, for å minimere bruken av kjemikalier og syrer på din laminat. For rens, bør du ikke trenger mer enn en dempet mopp for å få jobben gjort.