Hvor lenge Tiger Lotus pærer ta å spire?

March 17

Tiger lotus pærer (akvarieplante) er tropisk vannliljer ønskelig for deres attraktive, lilla-oppdaget blader og hvite - noen ganger blandes med rød - blomster. Også kalt hvite nøkkeroser lotus "Red" eller hvite nøkkeroser zenkeri, de i tropiske Afrika og er ofte vokst i varme, ferskvann akvarier og dammer.

Spirende

Tiger lotus planter overføre frø eller rhizome, som er en type pære. Sunn tiger lotus rotstokker spire i abouteven s dager, ha Mohammed og R.O. Awodoyin, forfatterne av forskning artikkelen "Vekst økologi av en akvatiske Macrophyte akvarieplante Linn fra nigerianske innlandet vann." De aller fleste blomsterløk i studien, men råtnet innen 14 dager enn spiret. Dette understreker viktigheten av å velge sunn, fast pærer plante.

Klima

Tiger lotus pærer spire ikke hele Hvis vilkår ikke er riktig. Disse varme-kjærlig planter er hardfør utendørs i tropiske områder bare. I USA, de finnes utendørs i Florida og Louisiana og vokser best i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 9b gjennom 11. På grunn av deres intoleranse av kulde, er tiger lotus pærer ofte dyrket innendørs i ferskvann akvarier.

Kultur

Tiger lotus pærer feste seg til underlaget med liten, fin røtter. Selv om de vil ankeret til akvariet grus, vokser de best i kunstig skapt substrat. Derfor foretrekker noen hjem gartnere å plante pærene i tunge jord i Potter og deretter senke pottene. En ekstra bonus til denne metoden er at pottene vil bidra til å kontrollere størrelsen på anlegget. Planter foretrekker, litt surt vann, men vil tilpasse seg hardt vann og andre pH-forhold.

Betraktninger

Tiger lotus planter kan bli ganske store – opptil 3 fot i noen tilfeller. Bladene kan vokse til langt over en fot og ofte flyte på overflaten av vannet, gir ly og skygge for fisk. Veksten er rask, så hjem gartnere dyrke disse planter i akvarier kan velge å trimme kontroll for størrelsen av klipping av noen av bladene. Merk at blomster ikke vil utvikle hvis flere flytende blader kan utvikle, men.