Hvor å utbre trær Guava

May 29

Hvor å utbre trær Guava

Guava treet (Psidium guajava L.) er en tropisk evergreen i myrtle familie. Som de fleste tropicals er unge guava trær litt skjør og følsom for kulde. Disse trærne er best tilpasset tropisk klima Hawaii og Florida. De har grunne rotsystem og, selv om de tolerere noen tørke i modenhet, røttene tørke ut fort. Rutinemessig vanning er av største betydning til unge treet.

Instruksjoner

•Velg en grønne skudd fra guava treet med en diameter på 1/4 til 1/2 tommers. Gjøre et kutt 1/2 tommers over en node (små støt langs stammen hvor bladene kobler) og inkluderer to blader på spissen av skjæring. Pakk kutte i et fuktig papirhåndkle og forsegle den i en plastpose før du er klar til å plante den. Holde kutte ut direkte sol.

•Fyll en plante potten til innen 1/4 tommers av rim med like deler av sand og perlite. Kjøre vann over blandingen til det er jevnt fuktig, og la overflødige vannet renne helt fra potten. POKE planting hull i jorda med fingeren, en blyant eller andre lange, spiss gjenstand.

•Fjern noen blader med unntak av to på toppen av guava treet skjæring. Dypp det kutte slutten i hormon pulver, til pulveret dekker noden bunnen. Stick kutte i forberedt hullet og pakke planting mediet rundt. Spray kutte med vann fra en misting flaske.

•Seal potted kutte i en plast pose og sette den på en heten mat, satt til 80 grader F. tillate det å være for seks å åtte ukens mens det røtter. Rykk heie veldig forsiktig - når du møter motstand, skjæring har forankret. Fjerne den fra posen og oppvarming matten.

•Transplant forankret kutte i en 1 gallon container fylt med en godt drenert potting jord. La den vokse i denne potten i seks måneder, så transplantasjon det inn i landskapet. Holde jorda fuktig i denne perioden.