Hvor å kvitte seg med plast mat Container lukt

January 2

Hvor å kvitte seg med plast mat Container lukt

Lukt forårsaket av mat lagringsplass – som løk eller fisk - kan bli fanget i plast lagercontainere. Disse lukt kan overføre til andre elementer lagret i beholdere og endre smaken av elementene. Disse støtende lukt kan vare i måneder, og bare vaske beholdere ikke gjør noe for å fjerne dem. Heldigvis er det flere metoder som vil fjerne lukt fra plastbeholdere mens du bruker bare noen rimelig husholdningsartikler.

Instruksjoner

•Fyll vask med varmt vann. Legg ½ kopp natron og ett til to dråper flytende dish såpe i vann. Senk plast beholderen i vannet og la den suge i 30 minutter. Vask contianer med en klut. Skyll rent med kaldt vann og håndkle tørr.

•Fyll ren beholder med aviser som du har smuldret til kuler. Sikre lokket på beholderen. At avisen for å sitte inne i beholderen over natten. Avisen vil absorbere lukt. Alternativt fylle beholderen med trekull briketter.

•Vaskestasjonen tømmes beholdere i like deler varme vann og hvit eddik. Eddik er en helt naturlig deodorizer som vil eliminere vanskelig å fjerne lukt. Skyll beholderen i kaldt vann og håndkle tørr.

•Tørk beholderen med en svamp mettet i tomatjuice. Skrubbe innsiden av beholderen forsiktig med mettet svamp. Vaske beholderen som du normalt ville og skyll med kaldt vann. Håndkle tørr beholderen og plass i fryseren for to dager.