Hvor å kvitte seg med mus på kjøkkenet

May 1

Hvor å kvitte seg med mus på kjøkkenet

Hvis du vil kvitte seg med mus på kjøkkenet eller andre steder i huset finnes det noen skritt å følge. Du trenger å gjøre huset mindre tilgjengelig og mindre ønskelig for dem. Følg disse trinnene, og du trenger ikke å få en katt for kjøkkenet.

Instruksjoner

•Mice kan angi gjennom noen hull som er ca 1/4 av en tomme eller mer. Du må eliminere noen hull for å kvitte seg med mus. Inspisere utsiden av huset etter hullene på denne størrelsen. Spesielt oppmerksom på hvor rør og verktøy inn huset, rundt åpninger og rundt fundamentet. Mus er gode klatrere så undersøke hele huset, ikke bare på bakkenivå.

•Patch noen hull som du finner. Du kan bruke en lapp materiale som caulk for små hull. Hvis hullet er stort kan du sikre stålull eller kobber maske i åpningen, de kan tygge gjennom den.

•INSURE som dører, Vinduer og skjermer passer tett. Hvis de ikke passer tett reparere dem. Erstatte vær stripping om nødvendig.

• Din neste steg å kvitte seg med mus er å eliminere alle mat kilder. Sikre alle matvarer i kjøkkenet i gnager bevis beholdere som metall, glass eller plast. De ville chew gjennom poser og esker. Ikke la noe mat ligge ut i huset.

•Nå du har blokkert deres entryway i din hjem og eliminert deres matkilde er det på tide å ta de som finnes allerede. Du må sikre at alle mus som er inne i ditt hjem er fjernet. Hvordan du velger å kvitte seg med mus er opp til deg. Finnes feller, gift for gjør det selv programmer, eller du kan ringe en exterminator å kvitte seg med mus.

Tips og advarsler

  • Hvis du føler at din mus infestation er alvorlig ringe en profesjonell exterminator.