Hvor å identifisere en Prank oppringer

October 25

Motta prank samtaler kan være irriterende. Disse samtalene kan også være ment å skremme eller True. Mens de fleste samtaler er ufarlig, er det alltid best å ta handling før heller enn senere.

Instruksjoner

•Moderne telefonselskaper tilbyr en "Siste ringe tilbake" alternativet. Dette fungerer bare for det siste innkommende anropet som ble mottatt.

Skissert nedenfor er vanlige tjenestene, men det bør være en "Features"-delen i telefonlisten som tilbyr instruksjoner om bruk.

•Ved å ringe * 69 etter å ha fått en prank anrop, vil det automatisk koble deg til nummeret som sist gjort et innkommende anrop.

Det vil være en belastning for denne tjenesten, så bruk med måte.

Vurder å bruke et nettsted, for eksempel www.anywho.com. Dette tillater deg å gjøre et "omvendt oppslag" ved å skrive inn et telefonnummer. Hvis det finnes en oppføring, vil den identifisere din oppringerens navn og adresse med et kart til bolig.

•Hvis du kjenner nummeret, løft mottaker og dial * 67. Slå nummeret som vanlig. Hvis "overtrederen" har ringer, nummeret du ringer fra blokkeres"" vises på skjermen deres.

Du må gjenta denne prosessen hver tid når du ringer som krever ringe sperring.

•Threatening eller trakasserende samtaler skal ikke bli tolerert. Umiddelbart etter avslutning, trykk * 57 og lytte til en bekreftelse på at samtalen har blitt sporet. Pålegging og ring 911 for å rapportere telefonsamtalen og initiering av spor. Politiet vil ikke gi deg nummeret under noen omstendigheter.

Forvent å ha en klage med politiet.

Det vil være en kostnad for denne tjenesten, vanligvis $1-$2.

•For en avgift, telefonselskapet legger en rekke tjenester til telefonlinjen. I det minste, be om innringer-ID, men sørg for at telefonen mottakeren har denne funksjonen.

Du kan også be om en "ny nummer"; som vil ikke tre i kraft før det påfølgende året telefonlisten. Det vil imidlertid holde folk fra å få din fra legitim.

Tips og advarsler

  • Hvis prank samtaler oppstår regelmessig, kan du starte innspillingen tid, dato og gjennomføring (tunge pust, cussing, etc.) av oppkalleren hver gang det skjer. Hvis denne situasjonen utvikler seg til en sivil- eller straffedomstolen fortsetter, vil det hjelpe beviser saken.
  • Disse tipsene er for bruk med sunn fornuft og tilbakeholdenhet!
  • Det er en rekke lover "på bøkene" om misbruk av telekommunikasjon, trakassering, og truende oppførsel. Ta nytte av rettslige skritt i stedet for å være en "telefon vigilante"