Hvor å frastøte snegler og snegler fra din grønnsakshage

June 19

Hvor å frastøte snegler og snegler fra din grønnsakshage

Snegler og snegler er noen av de mest plagsomme skadedyr i grønnsakshage. De elsker fuktig, skyggefulle områder av godt Vannes vegetabilske tomter, lur under bladene av plantene for deres neste saftig nattlige måltid. Snegler tygge anlegget blader og frukter med munnen rasp-lignende, etterlot en slimete sti av slimete. De fleste slug skader er kosmetisk og sjelden dreper planten; alvorlig infestations, men kan lett ødelegge produksjon av en dyrebar grønnsakshage. Hvis hagen din er lider av en svøpe snegler og snegler, forberede gjelder forskjellige taktikker kvitt skadedyr hage.

Instruksjoner

•Et hagen i de tidlige morgentimene. Snegler er nattdyr og trives i fuktige steder. Vanning i første del av dagen vil tillate planter og topsoil å tørke ut før nightfall.

•Purchase en kommersiell slug og sneglen giften. Bruke 10 eller flere stykker av gift per et kvadrat yard av hagen. Kalles en molluscicide, giften inneholder jern fosfat og vanligvis solgt i detaljert eller gel. Giften gjengir snegler immobile. De skiller deres slimete og dø fra dehydration. Lå molluscicide feller eller agn på varme netter når snegler og snegler er mest aktive. Sollys og vann deaktivere og utvanne effekten av molluscicides, så gjelder regelmessig.

•Lay grunne panner øl rundt saftige, slug-elskende planter som salat og spinat. Gjæren i øl tiltrekker sterkt snegler og snegler. De gjennomgå i væsken og drukne. Velg døde snegler fra øl.

•Lay firkanter av papp eller aviser utenfor vegetabilske hage sengen, opprette en ly felle for snegler. Kontroller undersiden av papp og papir for snegler hver morgen, og forkaste.

•Sprinkle mat-grade kiselgur, tre aske eller sand rundt planter eller rundt omkretsen av hagen. Følsom slimete likene av snegler og snegler er kraftig abraded i liten taggete kantene av materialet. På nytt etter hver nedbør.

•Nail tynne ark med kobber folie eller kobber tape på trebord. Sted tre styrene rundt omkretsen av hagen. Kobber ionene frastøte snegler, forårsaker en kjemisk reaksjon som snegler og snegler misliker.

Tips og advarsler

  • Ikke bruk molluscicides som inneholder metaldehyde. Metaldehyde er ikke godkjent for bruk i vegetabilske hager med spiselige planter.
  • Hunder kan bli forgiftet av metaldehyde giften. Ikke bruk hager besøkes av hundene. Iron fosfat er en mindre giftig alternativ til metaldehyde.
  • Kiselgur ødelegger andre insekter, selv nyttig seg, som praying mantis og honeybee. Bruk med forsiktighet rundt grønnsakshage.
  • Kobber folie eller tape har skarpe kanter som kan skade barn og kjæledyr. Bruk med forsiktighet.