Hvor å forlenge PVC-rør på en taket Vent

August 11

Hvor å forlenge PVC-rør på en taket Vent

PVC pipe er en slitesterk plast rør brukes i en rekke applikasjoner inkludert vann distribusjon, kloakk linjer og avløp. PVC-rør brukes også for lufting, som strekker seg opp til taket av huset. Vanligvis ventilen bør være en fot høy, men kravene variere fra jurisdiksjon. Du kan raskt utvide PVC-rør på en taket ventilen. Før du installerer utvidelsen, sjekk din jurisdiksjon er bygningsstandarder for å sikre at du kan installere forlengelsen på utsiden av huset.

Instruksjoner

•Start av noe utstyr eller apparater knyttet til PVC pipe ventilen. PVC pipe taket kanaler brukes til å ventilere en HVAC enhet eller gass vannvarmer. Slå av varme eller aircondition og slå av hovedkranen for varmtvannsberederen.

•Fjern grader og ujevnheter fra PVC-rør som du vil knytte til taket ventilen, bruker fine sandpapir. Sette på gummihansker.

•Apply PVC primer på innsiden av halv koplingen. Bruke PVC primer ca 2 inches i lengde på utsiden av PVC-rør. Umiddelbart bruke PVC løsemiddel sement på primer på innsiden av halvparten av koblingen. Bruke PVC løsemiddel sement på primer ca 2 inches på utsiden av PVC-rør. Sett enden av PVC-rør med primer og løsemiddel sement på innsiden av koblingen på slutten der primer og løsemiddel sement ble brukt. Slå felles ca en fjerdedel å sveise tilkoblingen. Tillate sveisingen å kurere.

•Sett sveiset PVC kopling og rør, gummihansker, PVC primer og PVC sement i en verktøyet caddie til å ta på taket av huset. Finne et sikkert sted på taket i nærheten PVC taket ventilen plassere verktøyet caddy for enkel tilgang til forsyninger for å utvide ventilen.

•Fjern vent cap fra PVC-rør. Sette på gummihansker. Tørk PVC vent pipe med en ren, tørr klut til å fjerne alle skitt og debris.

•Apply PVC primer på innsiden av den andre halvparten koblingen som er sveiset til PVC pipe forlengelse. Bruke PVC primer om lag 2 inches utenfor avtrekksrøret PVC. Umiddelbart bruke PVC løsemiddel sement på primer på innsiden av halvparten av koblingen. Bruke PVC løsemiddel sement på primer ca 2 inches på utsiden av PVC vent pipe. Sett enden av PVC kopling med primer og løsemiddel sement på utsiden av PVC vent pipe. Slå kopling ca en fjerdedel å sveise tilkoblingen.

•Tillat sveisingen å kurere helt. Etter at sveis er tørr, erstatte ventil cap.

Tips og advarsler

  • For best resultat, utvide PVC-rør på en varm, solrik dag med lav fuktighet. Dette vil tillate felles å kurere raskt.