Hvor å fjerne pluggen fra en Badger Heavy-Duty søppeltømming

November 21

Grevling Heavy-Duty søppeltømming av InSinkErator er som de fleste søppel salg ved at den har en port for oppvaskmaskin tømmeslangen. Denne porten har et solid stykke plast som dekker åpningen fjernet under installasjonen hvis du har en oppvaskmaskin. Når du legger en oppvaskmaskin etter salg, må du fjerne pluggen mens disposisjon er på plass. Fjerne pluggen krever koble ut fra enheten.

Instruksjoner

•Gå under vasken og Koble strømledningen fra stikkontakten, hvis enheten bruker en strømledning. Hvis du har en enhet som er hard-telegrafert inn i hjemmet, gå til elektriske panel for og slå av strømbryteren til i søppel fjerning.

•Plasser et flat-skrutrekker over midten av plast koble oppvaskmaskin disposisjon porten. Oppvaskmaskin porten er på halsen av avhending, like over vasken avløp røret. Spør en venn å holde salg fra motsatt side til stabilitet mens du fjerne pluggen.

•Trykk håndtaket på skrutrekkeren med hammer for å banke pluggen fra oppvaskmaskin porten og til disponering. Gå til toppen av vasken og trekke støpselet ut salg med nål nebbtangen.

•Installer oppvaskmaskinen tømmeslangen ifølge oppvaskmaskin produsentens instruksjoner. Slangen vanligvis passer over oppvaskmaskin porten i søppel fjerning, og sikrer med en klemme.

Slå på strømmen tilbake når installasjonen er fullført.