Hvor å fjerne muggen lukt fra en kjeller

December 28

Hvor å fjerne muggen lukt fra en kjeller

En muggen lukt er vanlig blant kjellere, men det er ikke noe du må leve med. Med litt hardt arbeid og noen enkle tips, kan du fjerne muggen lukt fra en kjeller i gang.

Instruksjoner

•Vacuum eller feie ut hver eneste hjørne av din muggen kjeller. Får alle at støv og skitt opp er viktig for langsiktig suksess fjerne muggen lukt fra en kjeller.

•Hvis overflater tillater, vaske ned alt i muggen kjelleren med en løsning med blekemiddel og vann. Bland det med en del blekemiddel til fem deler vann. Jeg bruker en cheapie mopp og selv vaske ned veggene. Dette er trolig ikke en god idé å bruke på gips, men fungerer bra for muggen kjeller med cinderblock vegger og betonggulv. Kontroller at du har nok ventilasjon, hvis det er et vindu, åpner du det! Ellers blåse en fan ned trappen til muggen kjelleren slik at du ikke blir syke fra røyk. La tørr.

•Plasser ubrukte kaffegrut i papirposer, om en tomme eller to dypt. Sett i hjørnene av en muggen kjeller. Jeg foretrekker å bruke dette som en kortsiktig løsning, du ønsker ikke å forlate kaffegrut ut lenge nok til å tiltrekke feil. Kaffegrut vil absorbere lukt godt i muggen kjelleren.

•Plasser et par inches av akvariet kull i papirposer. Sett i hvert hjørne av din muggen kjeller. Hvis gulv får fuktig, plassere poser på en skuff eller et annet objekt å holde dem fra gulvet. Dette er mer et fast innslag i mitt muggen kjeller. Det absorberer muggen lukt lang sikt. Det er bra å endre det ut en gang et år eller så.

•Let frisk luft i muggen kjeller mulig. Hvis det er et vindu, åpner du den fra tid til annen å la luften sirkulere, spesielt viktig hvis du har en fuktig kjeller. Også hvis muggen kjelleren er fuktig, kan det være verdt å sjekke inn en avfukteren, som mugg og mugg kan være skadelig for helsen.

Tips og advarsler

  • Hvis du har uttak i kjelleren, kan du prøve en plugg i type air freshener å maske bedervet og muggen lukt.
  • Skiver poteter på en plate kan også hjelpe absorbere muggen lukt, men trenger forandret seg ofte for å unngå rot eller tiltrekke skadedyr.
  • Av natron åpnet og utelatt kan også hjelpe trekke i noen av de muggen lukt.
  • Forsiktig rengjøring muggen kjeller med blekemiddel, kan det ikke bare skade huden, men inhalert røyk kan gjøre deg syk. IKKE blander blekemiddel og ammoniakk, gjør det svært giftige gasser som kan overvinne deg og gjør deg veldig syk.
  • Du kan bruke en maske for å unngå puste inn støv og muggsoppsporer mens feie opp din muggen kjeller.