Hvor å fjerne Mold fra en Tile gulvet

June 21

Badene er en naturlig hekkeplass for mold. De er fuktig, noen ganger mangler i windows eller god ventilasjon, og sjelden får mye lys når den ikke er i bruk. Dette gjelder særlig for din komplette bad, og en av de mest sannsynlige stedene å finne mold vil være på flisen gulvet. Å få formen bør være ganske lett, og krever bare en liten albue fett og noen desinfeksjonsmidler.

Instruksjoner

•Kontroller desinfeksjonsmiddel bland i en bøtte. For flisgulv er blekemiddel en god mold killer. Bland 2 kopper blekemiddel per gallon av vann sammen. Ikke Legg andre rensemidler, siden noen av disse har en tilbøyelighet til klor å komme ut av blekemiddel som en giftig gass. Hvis du ønsker å prøve en naturlig og mindre hard desinfiserende middel, bruke hvit eddik rett fra flasken. Det er om lag 80 prosent effektiv mot mold.

•Fyll noen desinfeksjon agent på mold flekker på gulvet, og skrubbe den grundig med en myk plast børste som ikke vil ripe din brikke. Spesielt oppmerksom på din fugemasse. Det er pitted og oppsprukket er ansvarlig for å beholde noen mold ellers. La desinfiserende sitte på moldy stedet i tre til fem minutter etter skrubbing.

•Fyll ut hva desinfeksjonsmiddel er i bøtte (Hvis du brukte blekemiddel), skyll den og fyll den med vann. Tilbake til bad og moldy del gulvet med rent vann for å rense den.

•Dry den tidligere moldy delen av flisen gulvet med en gammel fille.

•La døren til badet vært å sørge for at det blir rikelig ventilasjon når du er ferdig. Slå på venting fan, hvis du har en.

Tips og advarsler

  • Fjerne mold fra gulvet er bare en midlertidig Fiks hvis du ikke ta badet er fuktighet problemet. Du kan gjøre dette ved forlater badet døren støttet åpen når det ikke er i bruk, forlate en utenfor vinduet åpent når det ikke er i bruk eller installere ventilasjon fan med en utvendig vent.