Hvor å fjerne mindre riper i Corian

July 3

Hvor å fjerne mindre riper i Corian

Corian er en solid, nonporous materiale hovedsakelig brukt i boliger for kjøkken benkeplater. Selv om å være motstandsdyktig mot flekker, riper og flekker er en naturlig del av livet på kjøkkenet Corian ble opprettet av DuPont for lang levetid. Corian er det samme stoffet gjennom, er det enkelt å fjerne riper og returnere det til en "akkurat som nye" utseende.

Instruksjoner

•Rengjør countertop med en svamp og mild såpe eller ammoniakk-baserte renere (ikke vindu renere). Tørke det helt tørt med en myk bomullsklut. Undersøke grunnen tett for å finne ut hvilken bruksklasse slipeplate å bruke først. Velg en grovere karakter for dypere riper.

•RUB lett på langs langs bunnen med en sliping pute. Hvis bruker en Corian anbefalt slipende pad kit, start med grønne pad. Sakte øke presset på puten som du sand. Periodisk, endre retning til sand i 90-graders vinkel over scratch.

Hvis scratch tar for lang tid å slette, endre til en blokk med en grovere grus og følger samme fremgangsmåte. Wetting Corian overflaten vil redusere støvet.

•Bytt til en finere grus slipeplate (for eksempel fersken/lilla puten i kit) når scratch er ikke lenger synlig og gjenta prosessen, økende ut fra scratch slik at området pusset blander med omkringliggende overflaten.

•Gjenta prosessen med den neste finere grus slipeplate (blå/grå, for eksempel) til du oppnår ønsket resultat. Etter hver trinn tørke ned din arbeider overflaten med en våt og tørke området.

•Buff pusset området med en myk bomullsklut gi prosjektet et profesjonelt utseende.

Tips og advarsler

  • Se Corian omsorg og vedlikeholdstips for anbefalt slipende pad kits, som er fargekodet progressiv Grits---starter med hvit (den groveste på 300 grus), deretter finere karakterer flytte fra gul og grønn, fersken og lilla blå og grå.