Hvor å feilfri Veggdyr av klær

July 18

Veggdyr er små insekter, omtrent en fjerdedel av en tomme lang, denne feeden på menneskelig blod. Selv om kalt sengen avlyttinger, de bare ikke eksisterer eller legge egg utelukkende i senger; de kan knytte seg til boken poser, dress saker, klær, tepper og gardiner, for å nevne noen. Voksne hunner kan legge opptil 200 egg i livet, og kan leve opp til et år uten mat. Hvis du tror du har en bedbug infestation, Bekreft mistanke og handle umiddelbart.

Instruksjoner

•Øyeblikkelig bag klærne du tror har blitt infisert med Veggdyr. Sette klær i poser som har en tett forsegling, for eksempel en Zip-Lock bag, snarere enn knytte poser i knop eller bruke et slips for å lukke den. Veggdyr kan komme inn eller ut av noe som ikke har ett tett, som ville tillate infestation å spre fra infested klærne og hjemsøke andre områder av ditt hjem eller eiendom.

•Vaskestasjonen tømmes klærne i varmeste vannet du har tilgang til som ikke skader din klær. Studier viser Veggdyr ikke er tåle ekstreme varme temperaturer. Det ville være klokt å vaske klærne på et vaskeri, i stedet for i ditt eget hjem, å holde infestation sprer seg videre. Som en tjeneste til andre kunder, bør du fortelle eieren av vaskeri at du vasker klær befengt med Veggdyr. Ifølge Bed-Bugger.com er det GreenClean poser tilgjengelig som tillater deg å vaske bedbug-infested Klesvask direkte i posen.

•Dry din klær i ekstreme temperaturer. Sette tørketrommelen hotteste innstillingen kan og tørk klær for så lenge du kan, minst 20 minutter – uten å skade klær. Du kan også fryse klærne tørr, selv om dette vil ta betydelig lengre. Henge dem ute i temperatur 23 grader eller under minst fem dager.

•Ta klærne ut av tørketrommelen, brett dem og umiddelbart plasseres i nye forseglede plastposer. Ikke plasser klærne med klær som ikke har blitt vasket. Dette risikerer å re infesting klærne.

•Dry-feilfri din klær. Dette er et alternativ til vask, om du ikke trenger for å gjøre alt arbeidet selv eller noen av dine klær er "tørr-ren bare." Mens klær er i transitt, sørg for at de er i forseglede plastposer, så du ikke sjansen infesting klær du har på deg eller indre av bilen. Informere dry-cleaner at klærne er befengt med Veggdyr så de vil bli behandlet deretter.