Hvor å feilfri trekkspill Storm skodder

October 7

Hvor å feilfri trekkspill Storm skodder

Aluminium trekkspill storm skodder tåler force orkan. Ingenting kunne være verre enn venter en nærmer storm bare å finne at sporene eller låsemekanismen ikke vil fungere på din vinduslemmer på grunn av skitt tresko. Rengjøring storm skodder er cirka to timers arbeid. Denne lite gjør det selv prosjekt kan utgjøre hele forskjellen i å tilby personlig sikkerhet og beskyttelse av eiendom fra storm skade.

Instruksjoner

•Sweep ut roll-on spor av trekkspill storm skodder med en sopelime. Tørk dem med en fuktig klut. Kontroller at låsemekanismen er fri for smuss og i god stand.

•Mix ¼ kopp flytende oppvaskmiddel med en bøtte med vann. Lukk skoddene å tillate tilgang til Rengjør hele overflaten.

•Tørk skoddene fra topp til bunn med en svamp dynkes i løsningen såpe og vann. Tillate områder suge 5 minutter som har feil eller rusk fast på dem. Nytt tørke og skyll med en hageslange. Windows eller skyvedører må åpnes for å få tilgang til innsiden av lukker dørene for rengjøring. Tillate 2 eller 3 timer trekkspill skoddene til helt tørt før du kaster dem tilbake til deres nøytral posisjon.

Tips og advarsler

  • Hvis trekkspill storm skodder er motorisert, er det viktig å ha dem betjent årlig. International orkanen Protection Association tilbyr noen gode tips om orkan beredskap. (Se ressurser.)
  • Ikke bruk sterke kjemikalier eller skuremidler på aluminium.