Hvor å feilfri tregulv med konsentrert gammelengelsk

October 18

Hvor å feilfri tregulv med konsentrert gammelengelsk

Gammelengelsk har et rykte for å produsere kvalitet tre-produkter det ikke produserer mange gulv rengjøringsmidler. Gamle engelske Wood gulv rengjøring konsentrere er en av få gamle engelske gulvet rengjøringsmidler på markedet. Dette produktet er utformet for å brukes med Hoover's FloorMate SpinScrub hard-overflate renere. Hoover FloorMate utvanner konsentrat med vann og bruke den på gulvet. Hvis du ikke har en Hoover FloorMate, men kan du likevel oppnå samme rent med en vanlig mopp og bøtte.

Instruksjoner

Mopp og bøtte

•Sweep gulvet å fjerne alle løs skitt og debris.

•Fyll en bøtte med 2 oz. gamle engelske tre gulv rengjøring konsentrat per en quart varmt vann.

•DIP mopp i bøtte, vri det ut og deretter tørke gulvet.

•Tørk opp fuktighet igjen på gulvet to minutter etter mopping med et rent håndkle.

Hoover FloorMate SpinScrub

•Sweep gulvet å fjerne alle løs skitt og debris.

•Trykk utgivelsen knappen på toppen av ren løsning tanken (øverste reservoaret på maskinen) for å slippe den. Rotere det graderte målebegeret på toppen av tanken mot klokken, og løft den ut av tanken. Fyll den med 2 oz med gamle engelske Wood gulv rengjøring konsentrere seg. Hell konsentrat i clean-løsning tanken etterfulgt av en quart varmt vann. Sett koppen og lukke clean-løsning tanken.

•Plugg i FloorMate. Trinn på pedalen håndtaket-versjonen (plassert bak høyre base) for å senke håndtaket i en komfortabel stilling. Trykk "On/Off" bryter (finnes på venstre ansiktet til maskinen rett under clean-løsning tanken) til start Hoover FloorMate. Trykke ned våt/tørr pedalen (den store knappen til høyre på maskinen rett under gjenoppretting tanken) for å starte dispensing løsningen. Våt indikatorlampen ville gløden rød når FloorMate er dispensing løsning. Skyv bryteren pensel-kontroll (på forsiden av håndtaket) ned for å aktivere scrubbere. Trykk på FloorMate over en 3-square-foot del av gulvet å rense den.

•Lokk med pensel-kontroll bytte til våt/tørr pickup plasseringen. Trykk på FloorMate over gulvet igjen å plukke opp avfall løsningen og løsnet rusk i området du bare rengjort.

•Gjenta trinn tre og fire før alle gulvet er renset. Deretter slå FloorMate av av bla "/ på bryteren" ned. Fjerne både clean-løsning tanken og utvinning tanken en om gangen ved å trykke på utløserknappene på topp midt i tankene. Utøse løsningen i vasken og erstatte tankene.