Hvor å feilfri sveising jakker

June 12

Sveising jakker er tunge lærjakker som er utformet for å beskytte arbeiderne armer og kropper fra flyr gnister og rusk mens de er sveising. Disse jakker er for alvorlig arbeid bruk, og som et resultat de generelt holdes ikke i skinnende tilstand. Men den skitnere skinn blir den stivere blir og lukten kan bli ubehagelig. Rengjøring en sveising jakke på regelmessig basis vil forlenge bærbarhet og hjelp du liker å arbeide stund bruk den.

Instruksjoner

•Moisten en fille. Du kan få det helt våt med lunkent vann, men vri det ut slik at det er knapt fuktig.

•Plasser et par dråper (ikke mer enn fire) av fuktighetsgivende bad såpe på fille. Kna fille slik at såpen er jobbet gjennom den.

•Forbered skrubbe jakken. Hvis det er tungt skitten, du må skyll og bruke mer såpe fille jevnlig slik at du ikke bare gni smusset rundt. Såpe vil ikke bare myke opp Lær hvor den har fått stiv, men det vil også gjøre det lukter bedre.

•Rinse av de soaped områdene som du går. Bruke en separat, også så vidt fuktig fille å skyll av de soaped områdene hver gang du fullfører skrubbing et sted. Dette vil holde såpe tørker på jakken. Ikke bruk vann direkte på jakken, men heller bruke fuktig fille for å gni såpe av jakken. Skyll ut "skylle rag" regelmessig også.

•Condition sveising jakken. Bruke en permisjon på skinn balsam å virkelig gjøre sveising jakken komfortable og smidig igjen. Du kan arbeid conditioner med en ren, tørr klut og la den forbli på Lær å holde den fra cracking. Dette er veldig viktig siden sveising jakker må renses oftere enn andre lærjakker i de fleste tilfeller, og klimaanlegget vil holde dem smidig og lett å arbeide.

Tips og advarsler

  • Hvis sveising jakken er gamle og mugg, spot behandle mold og mugg med rubbing alkohol før du starter rengjøringen.