Hvor å feilfri skitt kjeller etter flom

October 16

Hvor å feilfri skitt kjeller etter flom

Flom kan være ødeleggende for en kjeller og spesielt vanskelige å rengjøre hvis kjelleren har en skitt gulv. Hvis vannet igjen i kjelleren for lenge kan det fremme mold og mugg, som kan forårsake allergi og intensivere reaksjoner i de med puste problemer. Å vite hvordan du rengjør kjelleren vil hjelpe beskytte deg og din familie og holde huset frisk.

Instruksjoner

• Vent til Vannstanden utenfor er lavere enn vannstanden i kjelleren. Hvis du pumpe vann utenfor mens bakken er fortsatt mettet kan det satt mer press på veggene, oppfordrer enda flomskader. Begynn å bringe vannet utenfor i bøtter eller leie en sump pumpe for å fjerne store mengder vann.

•Shovel mudderet fra gulvet. Siden du har en skitt gulv, spade til du kommer til et punkt der overflaten er igjen godt pakket og relativt tørt. Du vil fjerne alle slushy og våt gjørme fra kjelleren. Kaste bort alle ødelagt husholdning materiale på denne tiden.

•Åpne dører og Vinduer. Fra toppen og jobbe deg ned, skrubbe veggene med en stiv penselen og mildt vaskemiddel, fjerne alle skitt flekker. Skyll med rent vann ofte. Hvis flekker ikke vil gå av, bruker en blanding av 3/4 kopp blekemiddel og en gallon av vann og spre den over veggen med en mopp. La dem tørke i fem minutter.

•Plasser en avfukteren eller viften i kjelleren etter fjerner eventuelle stående vann. Dette vil skynde tørkeprosessen. Angir apparater på en stol og bruker en plugin som ikke har vært oversvømmet for å redusere risikoen for brann eller overoppheting.

•Sett ned et 6 mil lag av polyetylen damp barriere på gulvet når den har tørket. Dette hindrer at fuktighet kommer ut på gulvet og beskytte den fra videre flom.