Hvor å feilfri rustfritt stål termos flasker

November 6

Rustfritt stål termos flasker har blitt en uunnværlig del av det moderne liv. De holde kaffe varm mens vi er på farten, holde våre barns juice frisk på skolen, tote brus til stranden i sommer og holde varm sjokolade varm under juletreet jaktturer. Med alle bruk ser de, de kan bli ganske grungy og noen ganger havn lukt fra eggnogs siste. Vanlig cleanings vil holde din termos ser og lukter frisk og sikre at din lille engel frukt punsj ikke smaker som foreldet kaffe.

Instruksjoner

•Kast væske i din termos og gi den en rask skylling, helle vannet ut av åpningsspillet som du vanligvis drikker. Demontere din nasjonalparkene, fjerne toppen og andre flyttbare deler på din modell.

•Vaskestasjonen tømmes kroppen av termos innvendig og utvendig med en våt washcloth og en skvett av oppvaskmiddel og skylles godt. Senk aldri den isolerte delen av termos i vann eller sette den i oppvaskmaskinen - vann seep inn gjennom sømmer og ruin termos. Unngå å bruke slipende pads eller rensemidler som kan matte rustfritt stål finish.

•Vaskestasjonen tømmes termos lokket med varmt vann og oppvaskmiddel, med en brystvorte pensel for å få gunk av crevices. Hvis det er en masse buildup på lokket, la den suge i varmt såpevann vann.

•Fjern lukt og dvelende smaker ved vask kolbe og lokk med eddik og deretter vaske dem igjen med såpe og vann. Skrubbing innsiden av flash forsiktig med fuktig natron er en enda mer effektiv måte å fjerne dvelende lukter og smaker, men dette kan matte rustfritt stål finish.