Hvor å feilfri profesjonelt vannskader

October 3

Hvor å feilfri profesjonelt vannskader

Vannskader er et problem som ingen hus eller bygning manager ønsker å møte. Vann kan skade eiendom, møbler, hvitevarer og selv strukturelle elementer av bygninger som vegger og rør. Uten skikkelig rengjøring, kan vannskader utgjøre en betydelig helserisiko, som former raskt vokser i vann-skadet områder. Ved å implementere profesjonell vannskader rengjøring teknikker, du kan trygt og rense effektivt et vann-skadet område.

Instruksjoner

•Sett på sikkerhet briller, hansker og en respirator maske med hepafilter.

•Determine av vannskader som egenskapen opprettholdt. Før du kan begynne rengjøring, må du vurdere omfanget av skaden og ta hensyn til eventuelle farer som kan være til stede, for eksempel forurenset vann eller andre forurensende stoffer. Noter av kloakk, kjemiske stoffer, elektriske farer, glatte gulv, og fallende fliser eller tak. Også gjøre et notat hvis det er farlige stoffer lagret i området som er skadet, som radiologiske eller biologiske farer. Hvis det er farlige materialer til stede, må du kontakte heath avdelingen i ditt område for å be om hjelp i rengjøring området; gjør det utgjøre selv en risiko for deg og andre beboere.

•Stop kilden til vannskader, hvis det ikke på grunn av været eller andre naturlig kilde som flom eller orkan. Vanlige problemer kan omfatte ødelagt eller lekkende rør. Kilden til vannskader må rettes før du begynner å rydde opp vannet.

•Fjern vann fra alle typer gulv med en utvinning vakuum. Du kan bidra til raskere tørking prosessen ved å plassere industrielle fans i rommet som er skadet. Hvis rommet har teppe, tre eller linoleum gulv, må sjekke subflooring også. Hvis det er vått, vil du måtte vakuum og tørr som gulv i tillegg til topp gulv. Når gulvet er tørr, rengjør gulvet på måten som passer til gulv. For tre og andre hard overflate gulvet, vaske hele gulvet med en mild oppvaskmiddel og vann. Skyll og tørk igjen. Sjampo tepper med gulvteppet rensning vakuum.

•Reduser slitasjen fuktighet nivåer i rommet ved hjelp av en avfukteren.

•Fjern og Erstatt alle vann-skadet taket fliser, paneler, isolasjon og glassfiber.

•Desinfiser alle overflater med et fungicidal rengjøringsmiddel. Anvendelsen av løsningen vil variere avhengig av overflaten som du rense. Alltid følge instruksjonene på etiketten.

Tips og advarsler

  • Ikke prøv å rydde opp vannskader når radiologisk, kjemiske eller biologiske farer. Rengjør ikke et område hvor det er elektrisk skade. Begge tilfeller kan resultere i alvorlige skader og død hvis du forsøker å arbeide i de miljøer. Kontakt lokale helse avdeling om farlige materialer, eller brannvesenet eller elektriker ved elektrisk skade.
  • Bruk ikke noen fans før du finne ut om vannet er rent og hygienisk. Hvis vannet er uhygieniske, så ikke bruk en fan tørke området.