Hvor å feilfri næringslokaler

February 20

Rengjøring en store kommersielle anlegg krever en plan for angrep å optimalisere effektivitet og maksimere effektiviteten på rengjøring innsats. Skreddersy hver rengjøring plan og planlegge de spesifikke behovene en næringslokaler å ligge i forkant rotet. Forsker daglige aktiviteter på lokalene fører til viktig innsikt i en strategisk rengjøring tilnærming. Forbedre kvaliteten på et arbeidsmiljø ved å rengjøre bygg og begrunnelse av næringseiendom.

Instruksjoner

•Speak med eiendommen manager om rengjøring av lokalene og be om en omvisning og forklaring på hva som skjer der. Ta detaljerte notater og be eiendommen manager for å finne ut hvor ofte hver aktivitet må utføres. Skrive hver rengjøring aktivitet til en kalender slik de gjøres regelmessig uten noe område av næringslokaler lov til å forfalle.

•Tøm alle søppel bokser fra enkeltkontorer, pauserom, konferanserom og toaletter i større søppelsekker for fjerning. Plukke opp søppel som savnet kurver eller overflyt på bakken. Erstatte kurv liners etter behov.

•Tørk ned og rense harde flater bruker riktig rengjøring produkter for materiale og miljø. Velg naturlig eller mat-trygg rengjøringsmidler når du arbeider i kommersielle anlegg som omhandler spiselige produkter. Fokus din innsats på overflater som dørhåndtak, rekkverk og armene hviler som berøres ofte.

•Sweep harde gulv og vakuum tepper starter i det lengste hjørnet av kommersielle lokaler og flytte mot utgangen. Kost og vakuum vil fange rusk ble slått på bakken når harde flater ble tørket ned.

•Mop på do etasjer og rengjør toaletter, urinaler og vasker. Disse områdene er ofte de skitneste delene av en kommersielle anlegg. Gjør en god rengjøring jobb på badene er viktig å gjøre eiendommen manager se verdien og profesjonalitet av arbeidet.

•Kontroller arbeidet før du forlater eiendommen. Slå på lyset i hvert rom som skal rengjøres og se etter søppel og rusk som kan ha vært savnet. Sjekk kalenderen å sørge for at det ikke er noen spesielle rengjøring oppgaver på tidsplan for den dagen.

Tips og advarsler

  • Bruk unscented eller svakt duftende rengjøringsmidler for å unngå irriterende arbeidere på kommersielle anlegget.
  • Noen land krever at rengjøringstjenester bånd og forsikret. Sjekk du statlige virksomheten lover før du går inn i kommersielle rengjøring virksomheten.
  • Ikke kast noe hvis du ikke er sikker på om det vil være nødvendig igjen. Kaste en viktig papirene kan sette en bedrift tilbake og kostet dem tid.