Hvor å feilfri mugg i kjelleren

September 30

Mugg og mold er et vanlig problem i kjellere. Mold er alltid til stede i luften og mold som forårsaker mugg trenger bare et fuktig, mørke og dårlig ventilerte område å vokse. Mugg vises vanligvis i en blå-grønn farge. Det er ikke bare skadelig for overflater som den vokser, det har også skadelige helseeffekter når det er inhalert. Rengjøring mugg vokser på kjeller overflater er en enkel prosedyre. Primære vanskeligheten å finne alle mugg.

Instruksjoner

•Locate av mugg. Mugg er først merkbare av sin muggen lukt. Du kan også oppleve typisk kald-lignende symptomer som en kløe i halsen og hodepine. Mugg vokser i mørke, fuktig og uventilerte steder. Den vokser på tre, papir, vegger, tak flisene, tepper og gulv. Bruk en lys med en sterk strålen for å søke de åpenbare stedene i kjelleren som rør, varmtvannsberederen og klesvask området.

•Fjern alt som er fuktig og mettet med vann. Hvis teppet er fuktig, løft opp en kant av teppet og inspisere puten. Hvis puten er våt, må teppet og pad fjernes. Bruk vann utvinning vakuum å fjerne overflødig vann og rengjøre den med en teppe sjampo. Ta det utenfor og la dem tørke i solen. Kaste tepper puten og la subfloor tørke. Erstatt alle himlingsplater som har mugg. Ta fuktig eller muggen utemøbler.

•Vaskestasjonen tømmes møbler og tepper. Dette forhindrer spores spredning i andre deler av kjelleren. Vask noen mugg flekker med varmt såpevann og la dem tørke. Hvis mugg flekker fortsatt, fylle en bøtte med to SS. flytende klor og en quart av varmt vann. DIP en svamp i bøtte og vask flekker. La blekemiddel suge i 15 minutter og skyll med rent vann.

•Kontroller tre vegger og trim i kjelleren. Hvis du kjelleren har baseboards eller vegger kan disse være områder hvor det vokser mugg. Hvis dette er tilfelle, kan du bruke en blanding av trisodium fosfat (TSP), blekemiddel og vann. TSP kan kjøpes på noen maskinvare eller maleri forsyning butikken. Legge til 10 SS. TSP en gallon av vann og en kopp klor. Skrubbe mugg overflaten med en pensel og skyll med rent vann og en ren svamp. La dem tørke.

•Mop betong gulv og vegger. Fylle en bøtte med en 3/4 kopp klor og en gallon av vann. Tørke området. La blekemiddel forblir på overflaten i fem minutter. Skyll med rent vann og la overflaten tørke.

•Plasser to eller tre fans i kjelleren og åpne vinduer. Luft ut kjelleren og la alt helt tørt. Installere nye teppet polstring, erstatte teppet og bringe i møbler.

Tips og advarsler

  • Hvis kjelleren har kontinuerlig fuktighet problemer, definere en avfukteren.