Hvor å feilfri mugg fra tre gjerder

April 5

Hvor å feilfri mugg fra tre gjerder

Tre gjerder håndtere Mother Nature's vrede på daglig basis og det kan begynne å vise på gjerdet. Fuktighet som er allestedsnærværende utendørs kan føre til mugg å vokse på forskjellige overflater som tre gjerdet. Hvis ikke fjernet, vil mugg fortsette å vokse og muligens gå permanent flekker. Heldigvis kan du fjerne mugg og gjenopprette din tregjerde med noen vanlige husholdningsartikler.

Instruksjoner

•Rinse overflate skitt og støv av tregjerde med en vannslange.

•Fyll en bøtte med 1 gallon varmt vann og 1 kopp oksygen blekemiddel. Oksygen blekemidler er et tryggere alternativ til klor. Det vil drepe mugg og mold uten misfarge overflater eller skade vegetasjon. Bland innholdet med en skje til oksygen blekemiddel har oppløst.

•Saturate en myk-bristled skrubbe børste inn i blandingen. Starte skrubbing mugg - samt området på tregjerde--med mettet scrub pensel. Skrubbe i en frem og tilbake-bevegelse til du har fjernet alle spor av mugg.

•Let blanding sitte på tre gjerdet i 10 minutter før skylling gjerdet rent med en vannslange. Gjenta prosessen etter behov. La tregjerde tørke helt.

•Apply et tynt lag av tre sealer til gjerdet å hindre fremtidig mold og mugg vekst.