Hvor å feilfri Moss av glassfiber tak panel

June 10

Moss vokser i noen av de mest ubeleilig stedene, som på glassfiber taket. Fjerne moss fra glassfiber Helvetesild eller paneler er avgjørende for takets integritet. Mosens røtter kan trenge under helvetesild, løsne dem fra tar papiret. Moss har også fuktighet, som kan fryse, tine og refreeze gjentatte ganger i kaldt vær, videre at taket. Det er viktig, derfor fjerne mosen fra glassfiber panelene før den sprer seg og blir en store og kostbare problemet.

Instruksjoner

•Velg en renere fjerner eller dreper moss på glassfiber asfalt helvetesild. Hvis det sier det fjerner alger, fungerer den også på mose. Rengjøringsmidler med en oksygen blekemiddel kan være mer miljøvennlig enn andre produkter. For enkel bruk, velger du en med en applikator bygget i. Ellers må en pumpe sprøyta. Du må også å fortynne renere i henhold til retningslinjene fra produsenten.

•Spray produktet på taket som anvist på etiketten. Dette er best brukes på våren og høsten, i Popular Mechanics. Etter moss dør, som kan ta en uke eller mer, fortsetter til neste trinn. Du må på nytt produktet, men hvis noen av mosen er fortsatt i live.

•Spray en høytrykksvasker å fjerne døde mosen. Starter på toppen av taket, peker det ned mot bakken så du ikke spray vann opp og under glassfiber helvetesild, forårsaker en lekkasje. Begynn med en lav innstilling, holder den minst 12 til 24 inches unna. Øke presset og hold tryllestaven nærmere behov å være forsiktig med å skade glassfiber panelene. Makt vaskemaskinen vil løsne og vaske bort mosen fra taket.

Tips og advarsler

  • Hindre moss vokser igjen. Flere produkter selges for dette formålet. For eksempel hemme visse spray på taket en gang i året mose og alger vekst. Du kan eventuelt installere sink eller kobber striper på taket ryggen. Disse stripene løslate kjemikalier når det regner som minimerer moss vekst.
  • Siden det er nødvendig å klatre på taket, skal bare de i god fysisk form muligheten til å manøvrere til taket og opphold stødig fullføre denne oppgaven. Vær spesielt forsiktig når du flytter rundt våt tak.