Hvor å feilfri konstruert gulv

August 25

Hvor å feilfri konstruert gulv

Foretatt gulv består av en det øverste laget av løvtre finér limt til en kjerne av tre til fem lag hardvedgulv heat limt sammen. Foretatt tregulv er mer stabil og mindre sannsynlighet for å bli påvirket av fuktighet enn tradisjonelle løvtre. Bruk den i en kjeller eller over et betonggulv med en fuktsperre. Omsorg for utvikling parkett er svært lik omsorg for en tradisjonell tregulv, så du kanne feilfri utviklet gulv med samme produkter.

Instruksjoner

•Sweep eller vakuum utviklet gulvet å fjerne støv og sand som kan ripe finish. Slå av beater pensel på vakuum eller bruk et vedlegg, som beater pensel kan skade din utvikling tregulv tynt lag med finér.

•For vanlig, daglig rengjøring, tørke gulvet med klart vann og en fuktig mopp. Våt din mopp og vri det bra før mopping. Soaking utviklet gulvet kan forårsake sømmene å dele eller fordreie, renons din warrantly. Start i hjørnet lengst døren og arbeide deg gjennom rommet, bruker en feiende tilbake og frem bevegelse. Gulvet skal tørre nesten umiddelbart. Vent til tre er helt tørt før gå på den.

•For mer intense rengjøring, tørke gulvet med en mild alle formål renset eller et rengjøringsmiddel som er laget spesielt for tregulv. Aldri bruk klor, ammoniakk eller skuremidler på utvikling gulvet. Spray rengjøring produktet jevnt, dekker bare en 4-square-foot del av gulvet samtidig. Mopp som tidligere rettet.

Tips og advarsler

  • Tørke opp søl umiddelbart for å unngå flekker gulvets finér.
  • Bruke en liten mengde neglelakk remover leppestift eller indikator flekker. Skyll med en litt fuktig klut og tørk deretter tørt.
  • Is gjelder tyggis og stearinlys voks og deretter skrape den forsiktig med kanten av et kredittkort for å fjerne den.
  • Trim kjæledyret ofte for å unngå avlysning utviklet gulvet.