Hvor å feilfri kobber markiser

June 11

Kobber er unik som et metall. Den har en uvanlig farge som varierer fra rosa til lys oransje, er ledende og brukes i elektriske ledninger. Kobber er er også et mykt metall og lett bøyd og støpt inn karakteristiske figurer for smykker og husholdningsartikler. Men kobber også oksiderer veldig lett, som noen anser mer attraktive enn friskt kobber utseende. For å opprettholde lys, skinnende utseendet på kobber elementer, må du vaske og polere dem for å holde dem ser ny. Kobber er ikke vanskelig å rengjøre, men trenger å vedlikeholdes ofte. Men skjønnheten av kobber gjør den ekstra innsatsen verdt det i det lange løp. Følgende informasjon vil hjelpe deg ta best omsorg mulig av din kobber markiser.

Instruksjoner

•BEGIN ved å vaske i markisen med varmt såpevann vann. Dette bør alltid være første skritt i rengjøring kobber markiser. Du vil sannsynligvis trenge noen alvorlige albue fett i prosessen, men dette bør få første skitt og smuss av kobber overflaten. Du må bruke en stige til å få i markisen.

•Rengjør en Fortelt som har mindre flekket problemer med en enkel pasta laget med eddik, salt og all-formål mel. Bland alle ingrediensene like for å få en konsistens ligner lime. Bruk denne pasta med en myk klut, og skyll i markisen grundig med vannslangen i hagen og bruk en tørr, myk klut buff kobber før det skinner som ny.

•Rengjør en Fortelt med alvorlig anløpe ved å kombinere like deler av salt og sitronsaft. Kontroller at du bare bruker virkelige sitronsaft for dette. Gni blandingen på metall og skyll godt. Når kobber har tørket igjen, buff metall med en myk klut før det skinner brightly.

•Fjern anløpe og flekker fra kobber markisen ved å bruke tomater eller tomat-baserte produkter på metallet. Sure juice vil arbeide underverk på flekker og anløpe. Som nevnt før, scrub kraftig med tomatjuice og skyll i markisen ren. Buff det til en skinne når den har tørket.

•Bruk kommersiell kobber rengjøringsmidler når polering bare å vare lenger, som den kommersielle produkter ofte inneholder anløpe reduksjon og forebyggende ingredienser. Hvis markisen lakk-fri, med andre ord, "naturlig", dette vil hjelpe deg til ikke å vaske og polsk markisen ganske så ofte. Du kan bruke slike produkter som kobber Glo pulver og kobber Glo flytende rensemidler. Disse kan kjøpes gjennom www.barkeepersfriend.com. Du kan enten Bestill online, eller du kan skrive ut sine bestillingsskjema og post i din bestilling.

Tips og advarsler

  • Det vil ta mye muskler å rydde din kobber markiser. Kontroller at du har alle utstyret hendig før du begynner.
  • Vær forsiktig når du bruker en stige til å klatre opp på taket av ditt hjem. Stiger kan tips lett, spesielt hvis jord er løs. Alltid ha en assistent for å holde stigen.
  • Kontroller at du slitasje hansker ved rengjøring markisen, spesielt når du bruker kjemiske rengjøringsmidler.