Hvor å feilfri Graber Pleated nyanser

November 28

De kan også redusere mengden sollys som angir Graber pleated nyanser ikke bare legge til skjønnhet og et nytt nivå av personvern til rommet ditt. Begrenser direkte sollys, kan pleated nyanser holde temperaturen i et rom kjøligere, og også beskytte dine møbler fra falming som kan skyldes eksponering for solens stråler. Og rengjøring Graber pleated nyanser kan være enkelt hvis du beholder dem regelmessig.

Instruksjoner

•Dust Graber pleated nyanser regelmessig med en fjærkost. Bruke en støvkost er den enkleste måten å holde nyanser rent og støvfritt. Støvtørking dem ofte vil nok redusere sannsynligheten for at ytterligere rengjøring vil være nødvendig.

•Bruk pensel vedlegget støvsuger å fjerne støv og bygge opp som krever mer enn hva fjærkost kan tilby. Børstemunnstykket løfte forsiktig smuss fra skyggen slik at vakuum kan effektivt suge den opp.

•Spot rene tyngre tilsølt Graber pleated nyanser med møbeltrekk renere. En lett spray og mild blotting med en myk klut bør gjøre triks for sporadiske jord flekker på pleated nyanser.

•Spray hele pleated skyggen med møbeltrekk renere hvis hele skyggen er tungt skitten. Det er lurt å ta skyggen ned først, og deretter en myk klut eller svamp kan brukes å skrubbe ut alle vanskelige flekker. Fortsett sprøyting og skrubbing hver av nyanser til de er rene.

•Blot pleated nyanser tørr med en myk klut til noe overflødig renere er fjernet. Hvis nyanser er overdrevet våt, la dem dryppe tørr utenfor eller i badekaret. Plass pleated nyanser på vinduene når tørr.

Tips og advarsler

  • I et knipetak, hvis du ikke har møbeltrekk renere på side, kan du bruke en meget mild, flytende oppvaskmiddel. Bruk oppvaskmiddel med en svamp eller en myk klut. For større områder, fortynne oppvaskmiddel i en bolle med varmt vann, så dukkert svampen i såpevann og skrubbe lett før flekker er fjernet.
  • Vær forsiktig skrubbe Graber pleated nyanser. De kan være lett knust, så det er lurt å bare bruke tunge skrubbing mellom skrukkene. Som med noen stoff, bør skrubbe holdes til en minimal og bare utført med et ikke-slipende materiale.