Hvor å feilfri Glass ovn topper

February 18

Hvor å feilfri Glass ovn topper

Glass ovn topper legge et elegant og moderne utseende til kjøkken samtidig beholde all funksjonalitet i tradisjonelle elektriske ovner. Du må rengjøre glasset ovnen toppen på regelmessig for å holde seg skinnende og for å unngå risikoen for brann, notater Mary N. Harrison ved University of Florida IFAS forlengelse. Disse ovn topper kan raskt forvandles til en skjemmende rotet dekket med mat spruter og brent på flekker. Heldigvis skal glass ovnen toppen være enkelt å rengjøre med riktig rengjøring verktøy og rensemidler.

Instruksjoner

•Tørk glass kokeapparat toppen etter hver bruk, med en fuktig svamp eller en myk klut dyppet i varmt såpevann vann. Kontroller at "varm overflate" lyset er av å bekrefte at matlaging overflaten er kult nok å rengjøre. Skyll med rent vann og tørk med papirhåndkle.

•Fjern brent på mat og rusk ved å bruke et ikke-slipende flytende rengjøringsmiddel skitne områder. Bruker skraper laget spesielt for glass ovn topper, forsiktig skrape av fastsittende biter. Gjenta disse trinnene til all mat og avfall kommer av ovnen din. Skyll overflaten og tørr med et papirhåndkle.

•Fjern fett og vannet flekker av pouring full-styrke hvit eddik til en ren klut og lett gni. Gjenta denne prosessen til alle flekker er borte. Skyll ovnen toppen med rent vann og tørk deretter tørt.

•Rengjør segl på ovnen din topp ved å legge en våt klut på tetningen rundt kanten av glasset og la det sitte i to eller tre minutter å løsne opp alle partikler fanget i forseglingen. Plukke opp våt klut, vikle en liten del av det rundt fingeren og rense segl. Tørr tett med en ren klut.