Hvor å feilfri bøk Wood

March 9

Hvor å feilfri bøk Wood

Tilhørighet i Bøkefamilien av Bøkefamilien, er bøk et stort tre som kan bli opp til opptil 160 fot høy. Bøk er kort og finkornet betyr det er en lett-å-arbeid-med tre og et godt valg for møbler. Over tid, bøk tre blir skitne, snusket og krever grundig. Som andre typer tre, kan rengjøringsmidler og rengjøring verktøy gi bøk veden overflaten riper og skader. Heldigvis med riktig rengjøring varer bøk i årevis.

Instruksjoner

•Tørk overflaten støv og rusk av bøk tre med en lofri klut. Bruk en støv mopp Bøkeskogen etasjer.

•Fyll en bøtte med 1 gallon med avkjøle vann og Legg til 1 kopp destillert hvit eddik. Rør eddik og vann med en skje.

•Dampen en lofri klut i hjemmelaget rensemiddel og tørk bøk tre ren. Tørr treet med en ren, lofri klut. Bruk en frotté mopp fuktet i blandingen for å rengjøre bøk tregulv.

•Fyll en ren sprayflaske med 1 1/2 kopper hvit eddik og 3 tsp. lys olivenolje. Tåke forseglet bøk tre med blandingen og gni treet med en lofri klut. Blandingen vil polsk og gjenopprette tre glans naturlig. Buff tørt med en ren, lofri klut. Bare bruke dette på forseglet tre.

•Dampen en lofri klut i linfrø olje og tørk forseglingen bøk wood med en fuktig klut. Tørk med tre korn. La olje sitte på veden i flere minutter før polering utette bøk tre med en ren lofri klut fuktet med mer linolje. La tre tørke i flere timer.