Hvor å fastsette vann som fortsetter å kjøre i et badekar tappekran

January 26

Hvor å fastsette vann som fortsetter å kjøre i et badekar tappekran

Når vannet holder kjører fra din tappekran, det er ikke bare en plage, det sannsynligvis betyr også kranens indre deler (ofte finnes i en tonerkassettenheten) er utslitt. Erstatter denne samlingen er en rask løsning for uerfarne gjør det selv rørlegger. Det vil ta ca en time å fullføre dette prosjektet, og det vil løse praktisk talt alle lekkasjer at stadig rennende vann.

Instruksjoner

Slå av vannet til shower lukke ventilene i dusj veggen (via en panel bak veggen) eller deaktivere hjemmet vannledning nær varmtvannsberederen.

•Trekk hetten av toppen av kranen håndtaket og skru den Allen skruen under den. Hvis kranen din ikke har en cap, har den en festeskruen på siden av håndtaket. Finn skruen og fjerne den med en Allen fastnøkkel.

•Ta håndtaket av kranen hodet og se etter en liten kuleholderen klippet rundt kanten av kassetten under. Bruk et par tenger for å fjerne dette klippet. Hvis det er en panseret cap eller skive, løsne og fjerne dette enten for hånd eller med en tang.

•La kassetten ut av kranen hodet og installere en ny patron i stedet for det gamle. Trykk den på baksiden av kranen hodet og passer klippet rundt det å sikre den, eller installere vaskemaskinen for å holde det på plass.

•Sett håndtaket tilbake på stammen av kassetten og festes med festeskruen å holde det på plass. Skru på vannet og teste kranen.

Tips og advarsler

  • Hvis lekkasjen ikke stopper etter denne reparasjon, er det trolig et mer alvorlig problem med rørene innenfor dusj som krever ekspertise av en rørlegger.