Hvor å fastsette trekke kjettinger på taket Fans

November 25

Takvifter gir frisk luft i alle rom, legger til sårt tiltrengte sirkulasjon og kjøling beroligende serieopptak. Mange eldre boliger, spesielt de uten air condition, har sviktende taket fans i-behov for grunnleggende vedlikehold. En av de mest motbydelige delene av tak fan reparasjon kan være en ødelagt trekk kjede. Det kan være veldig frustrerende til å trekke ut en gardintrapp eller leder å få forkortet, halv-ødelagte kjeden. Heldigvis, hvis din fan selv ikke er skadet, bare fikse kjeden er relativt enkelt med de riktige verktøyene.

Instruksjoner

•Hold ødelagt stykke kjeden. I de fleste tilfeller kan du bruke dette for å hindre stilistiske sammenstøt eller unødvendige utgifter på en ny kjeden.

•Determine om kjeden er beaded eller koblet. En beaded kjeden vil bestå av flere små metall baller satt sammen---denne typen kjeden vanlig for takvifter. En koblet kjede ser mer ut som en tradisjonell kjede, med individuelle, sirkulære koblinger koble sammen.

•Bruk p-nese tenger å bøye hverandre koblingen brutt slutten av en koblet kjede. Ikke strekk kobling åpne skjemaet en større, gapende sirkel. I stedet forsiktig bøye den sidelengs for å beholde sirkelfiguren og opprette et gap uten å åpne selve koblingen. Hvis koblingene ikke har pre-cut sømmer for lett bøyd, må du kjøpe en liten metall ring og bøy den tilsvarende.

•Sett den ødelagte, bøyde fersk enden av kjeden i koblingen lavest hengende fra taket. Tvinn link tilbake på plass, fjerne gapet.

•Bruk en liten kontakt låsen for beaded kjeder. Disse kjedene er mye lettere å fikse enn de koblede kjedene som beskrevet i trinn 3. Bare feste låsen på endene av trekk kjeden. Mens forsyninger for koblede kjeder kan lett kjøpes på jernvareforretninger, er oftere slik klips tilgjengelig på gullsmedbutikker selgere og håndverk.