Hvor å fastsette Topsy Turvy tomat Planter problemer

November 13

Tomat er en populær anlegget som er raskt å gi rikelig frukt. Produkter er tilgjengelig i dag for å forenkle voksende tomater. Produktene som Topsy Turvy opp ned Planter har en holdbar, hengende beholder som eliminerer behovet for å bøye over å arbeide eller vann. Mens Topsy Turvy opp ned planter er voksende tomater enklere eliminere det ikke fullstendig alle hagearbeid problemer.

Instruksjoner

•Velg seedlings. Topsy Turvy lar to planter skal plantes sammen for en mer rikelig avling av tomater. Disse planter kommer ikke med planter. Ikke gjør feilen å prøver å plante planter som er for store. Topsy Turvy anbefaler planter med en stilk diameteren på en blyant, har fire til seks blader og har ingen blomstene."

•Ved montering din Topsy Turvy du vil bli instruert, Fjern"delt svamp fra låsing kragen ligger i bunnen av Topsy Turvy. La det i pose." Topsy Turvy leveres med to svamper som holde jorda fuktig. Når riktig montert disse svamper skal settes i låsing krage å klemme rundt tomat stammen støtte og beskyttelse.

•Et din Topsy Turvy med en langsom dryppende slange. Mange gartnere gjør feilen å bruke rask rennende vann som vasker alle næringsstoffene av jord.

•Unngå trafikk områder og bruker en krok som er sterk nok til å støtte planter.Velge en ute av måten sted å henge tomat kan være en utfordring som tomat anlegget trenger mye sollys og vanlige vanning. Unngå alle områder innen trafikk som utilsiktet kontakt kan føre til traumer til anlegget. Barn og eldre er mest utsatt for å gå inn i hengende elementer.

•Unngå en fungus infeksjon av sprøyting tomat plante med et beskyttende belegg av en kobber såpe soppdreper. Fuktighet på bladene er en bidragsyter til mange hage blysenes Fader. Opp ned utformingen av Topsy Turvy gjør det vanskelig å unngå å få anlegget våt når vanning. Et belegg av såpe Sheild vil beskytte anlegget og hjelpe beholde det sunn.

•Når anlegget har vokst 2 til 3 fot, legge gjødsel til holde anlegget grønn og sunn. Topsy Turvy anbefaler at du "befrukte med en vannløselig gjødsel formulert for tomater."

Tips og advarsler

  • Mens hengende reduserer anlegget mange insekter og satslinjeområdene infestations. Den Topsy Turvy kan fremdeles være sårbare for bladlus og andre hage blysenes Fader. Bruk av såpe Shield fungerer som et forebyggende å kjempe mange hage aliments. Såpe skjold kan trygt brukes hver sju til 10 dager.
  • Den Topsy Turvy planter er ikke bare for tomater, men kan også brukes til å dyrke andre planter som paprika, jordbær og aubergine.