Hvor å fastsette Kohler lav strømning kraner

December 4

Kohler gjør en linje av lav-flow kraner for bruk i hjemmet eller bolig bygningene. Ideen er å spare vann ved hjelp av mindre med en langsommere flyt. Disse kranene er utstyrt og utformet akkurat som deres vanlige kraner, så reparere dem krever de samme grunnleggende trinnene. Du vil finne at noen av delene ser litt forskjellige fra vanlige kraner. Prosessen tar omtrent en halvtime.

Instruksjoner

•Shut av vanntilførselen ved å lukke ventiler på innkommende vannrør.

•Fjern lokket på kranen håndtaket, hvis den finnes. Ta ut skruen under denne lue med en Allen fastnøkkel som passer skruen hodet størrelsen. Vanligvis er dette 1/8 tommer. Hvis det er ingen cap, er skruen plassert langs bunnen av kranen. Finn og fjerne den med Allen fastnøkkel. Plasseringen av skruen avhenger av Kohler kranen du eier.

•Ta av håndtaket og fjerne panseret hetten rett under det ved å løsne det med hendene, eller bruk en stor tang hvis panseret er for stramt fjerner ved hånd.

•Løft opp kassetten ut og sette inn blekkpatronen i stedet. Patronen må linje opp med rillene i kranen hodet. Når blekkpatronen erstattes, sette på panseret, stram den og re-installere håndtaket.

•Fjern den Tappekran strålesamleren ved å skru ut hetten på slutten av tuten. Bleke strålesamleren og erstatte den med skru den tilbake på. Eller erstatte delen med en ny strålesamler. Mange Kohler reparasjon kits inkludere denne delen.