Hvor å fastsette en lekk vann tappekran

June 23

Boliger har to typer kraner. Komprimering faucets har en hånd å slå av vannet, slik at stammen ned og en tilknyttet skive å hindre vannet strømmer gjennom ventilen setet. Washerless kraner fungerer ved å flytte håndtaket for å åpne eller lukke en kanal der vannet renner. Hver type av kranen har flere varianter, men de fleste lekkasjer kan fikses med noen verktøy og rekvisita.

Instruksjoner

Komprimering kraner

•Shut av ventilen som leverer vann til kranen. Ventilen finnes vanligvis direkte under vasken. IT enten vises eller inne forfengelighet. Noen ganger, i hus med eldre avløp som ikke har blitt oppgradert, plassert ventiler mye lavere - noen ganger enda under gulvet. Hvis dette er tilfelle, må til ventilen fra gulvet nedenfor. Vanligvis når dette skjer, taket nedenfor er et uferdig kjelleren uten tak, eller en slippe taket er lagt som tillater enkel fjerning og utskifting av paneler.

•Pry av dekorative hetten og med en skrutrekker fjerne skruen som holder kranen håndtaket til stammen. Trekk i håndtaket fra stammen.

•Fjern pakking mutteren med en skiftenøkkel. Snu mot klokken. Forsiktig trekke opp stilk montasje, eller slå den mot klokken for hånd.

•Bytt slitt vaskemaskinen. En skive anses slitt hvis visse deler av gummi har blitt bulkete, eller hvis deler er dratt eller tygget på grunn av konstant å skru av mekanismen. Hvis den nye skiven ikke passer, reversere gjengangeren ettall for en midlertidig Fiks. Bruk alltid en messing skrue, som ikke ruster, installere vaskemaskinen.

•Bytt ventil setet hvis kranen lekker fortsatt etter installere en ny vaskemaskin. Bruk en Allen fastnøkkel til å løsne (mot klokken) og fjerne setet. Smør den nye setet med rør sparkelmasse.

•Stram pakking mutteren hvis håndtaket lekker. Hvis dette ikke virker, fjerne mutter og gamle pakking (noen ganger dette er en O-ring). Fylle mutteren med en og en halv ganger nye emballasjen og erstatte.

Washerless kraner

•Shut av ventilen som leverer vann til kranen.

•Rengjør strålesamleren i det Tuts tips Hvis vannmengde er begrenset. Drypp og lekkasje er forårsaket av mislykket deler - O-ring, patron eller ventil sete.

•Stram justere ringen med en skiftenøkkel hvis håndtaket lekkasjer i en ball tappekran. Trekke ut og erstatte sel og fjærer med lang-nosed tang hvis tuten drypper. Rengjør innløp hull med en stiv pensel og erstatte slitte o-ringer.

•Fjern skruene i ventil cap fikse lekkasjer i en keramiske disk tappekran. Løsne justeringsskruen bruker groove-joint tang. Fjern beholde platen med en skrutrekker og ta tonerkassettenheten med lang-nosed tang. Ren og tørr ventilhuset. Erstatte slitte innløp sel og tonerkassettenheten.

•Trekk til skruen under lokket til å løfte av tilt håndtaket på en patron kran. Skru mutteren pivot og løft av ermet. Erstatte o-ringer. Hvis lekker fortsetter, bytte patronen ved å trekke ut kuleholderen klippet med en skrutrekker og fjern kassetten med tang. Hvis blekkpatronen ikke rikke, ikke tving den. I stedet, ombytte hele kranen.

Tips og advarsler

  • Å fikse en lekk spray hodet, løsne det fra sin koplingen, løsne koplingen fra slangen av lirke av låseringen snapin og erstatte vaskemaskinen.
  • En tappekran lekkasje er enkleste avløp problemet du kan reparere selv. Men hvis du ikke kan reparere lekkasjen, eller hvis du oppdager at andre problemer (lavt vanntrykk, svette eller lekkende rør) forårsaker eller bidrar til problemet, ringe en rørlegger for hjelp.