Hvor å fastsette en gammel ødelagt Moen enkelt dusj kassett

July 24

Hvis du eier en gammel Moen dusjbatteri vil reparere den, bare erstatte patronen. Blekkpatronene er utformet for å erstatte brukket, så reparere kassetten selv ikke er et alternativ. Skifte ut patronen er ikke veldig vanskelig og tar bare omtrent en halv time. Avhengig av hvor gammel er din lampen, kan du sette til side mer tid å få jobben gjort, men.

Instruksjoner

•Shut ventiler på vannet forsyningslinjer fører til kranen. Tilgang til dem bak dusj veggen gjennom tilgangspanel. Eller bare slå av hjemmet er hoved vannforsyning.

•Ta hetten av Moen dusjbatteri ved å løfte det hånden. Eventuelt lirke den opp med en flat kant skrutrekker.

•Løsne skruen under håndtaket lokket med en Allen fastnøkkel eller Phillips skrutrekker, avhengig av hvilken type skruen din tappekran bruker. Dra av håndtaket.

•Pry ut pinnen på kranen kroppen med et par nål nebbtangen. Fjerne patronen ved å trekke det rett ut for hånd. Hvis det ikke fungerer, Skyv håndtaket tilbake på stammen av kassetten, sikre festeskruen med Allen fastnøkkel eller skrutrekker og dra rett tilbake på håndtaket.

•Sett blekkpatronen i kranen og presse det tilbake til det hviler flush mot kranen hodet. Erstatte klippet ved å skyve det i kranen hodet å sikre kassetten. Legge håndtaket tilbake på og skru til skruen.